Nagyon félek, miért nem érti meg a tesitanárom?
Akik szerint ez nem probléma, azok gondoljanak már bele, hogy õ egy gyerek, akit az ilyen hozzáállassal, hogy ne foglalkozzon vele, fogadja el stb, már most gyerekkoràban arra neveltek, hogy a problémákat nem megoldani kell, hanem elfogadni... pontosan ezzel a hozzáállássan nevel ki kis hazánk tömegével rabszolgákat akik éhbérért szó nélkül dolgoznak, esznek(fõleg szemetet) aztán megint dolgoznak, és ennyi az életük.
Ha gondod van egy tanároddal, igenis kérj segítséget, szüleidtöl, osztályfõnöködtõl akitõl csak tudsz, ne állj be a sorba soha!
Ugyan miért ne tudnál aludni ettől?
Én se szeretem sem a röpit, sem a kosarat, de minden órán játszanunk kell, és ebből feleltet. Mert ebből áll a torna, matekórán sem úgy van, hogy tetszik/nem tetszik alapon vesszük az anyagot...
Én nekem általános iskolában volt ugyan ilyen csak nálam az volt a helyzet hogy tudtam és szerettem is focizni de tesiórán mindig 'bepánikoltam' + nekem szerencsém volt a tanárral is és azzal hogy volt 1 haverom akivel mindig lógtunk csak ő gyógytesis volt és volt hogy csak egyedül lógtam de legtöbbször rávettem hogy ne menjen gyógytesire hanem jöjjön ki(nem mindig engedte meg a gyógytesi tanárja hogy eljöjjön de volt olyan hogy a tanár nekik is szabadfoglalkozást adott ami a semmittevés volt :D).A lényeg ha van egy olyan jó haverod mint nekem volt akkor próbál meg rávenni hogy ő se tesizzen ha jó haver akkor teljesíteni fogja a kérésedet.
De gimnáziumban már focizok és szeretem is.Lehet hogy te is megszereted,bár én szerettem csak 'bepánikoltam'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!