Szerintem a volt tesitanárom űrlények gyermeke, lehetséges hogy ideküldték a földre valami küldetéssel?
Figyelt kérdés
Sokszor csendben ül és néz maga elé. A mozgása szaggatott mint valami roboté. Gyakran a témához nem odaillő dolgot mond be, és ő ezt viccnek szánja. Öltözködése furcsa, és egy ruhát addig hord míg el nem kopik. Memóriája mint egy gépé mindent megjegyez, mindenhez ért. Egyszer ismeretlen nyelven kommunikált telefonon. A hüvelykujján hordja a jegyűrűét. Emberfeletti ereje van.2013. aug. 23. 15:33
1/16 anonim válasza:
Űrlények nem jártak a földön(nem azt mondtam,hogy nem léteznek).
2/16 anonim válasza:
azis lehet hogy egy robot azért hozták létre hogy halálra untason mindenkit. xDDD
3/16 anonim válasza:
Ő minden kétséget kizáróan űrlény, ezen kár is vitatkozni.
4/16 anonim válasza:
Valószínűleg bedrogoztál az elmúlt évben.
6/16 anonim válasza:
menny oda hozzá és kérdezz! én ezt tenném
7/16 anonim válasza:
Az én tesitanárom is hasonlóan viselkedik, ezért mi csak Terminátornak hívjuk. Lehet, hogy mindkettőnk tesitanára egy földönkívüli droid!
8/16 A kérdező kommentje:
Vagy az is lehet hogy ugyanarra a személyre gondolunk :)
2013. aug. 26. 13:04
9/16 anonim válasza:
A gyerekek fantáziája korlátlan... de azért ébredjetek fel!
Attól, hogy valaki furcsa, még nem UFO...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!