Lehetséges, hogy a valkűrök földönkívüliek voltak?
A germán mitológia szerint a valkűrök kisebb istenek és Odin szolgálói akik az égből szálltak alá, hogy elvigyék a legnagyobb hősök lelkeit a Valhallába és ott einherjarok legyen belőlük .
Na most az köztudott, hogy Atlantisz pusztulása után a plejádi árja túlélők Európában és főként az északi részeken telepedtek meg . Mi van ha ezek a valkűrök élő és létező földönkívüliek voltak, akik Atlantiszból származó csodálatos eszközökkel (repülő ló, varázslatos kard) és egyéb képességeikkel segítették a viking és germán törzseket a háborúkban . Az is lehet (én ebben hiszek) hogy csak azokat vitték magukkal a repülő lovaikon (csészealj) a Valhallába (a plejádiak őshazájába) akik a Sumer földjén lakozó annunakik ellen értek el hőstetteket .
Ma is rengeteg elrablás van, sok esetben azt mondják hogy a kiválasztottakat viszik el, ha erre alapozunk több mint valószínű hogy a valkűrök még ma is felettünk repkednek és a legméltóbbat viszik el napsütötte hazájukba, Orión kebelére . Lehet, hogy innen ered a keresztények egyik legendája, hogyha jó leszel és megteszed amit kell a "menyországba" kerülsz .
OM
"Na most az köztudott, hogy Atlantisz pusztulása után a plejádi árja túlélők Európában és főként az északi részeken telepedtek meg "
:o
Én meg úgy tudtam, hogy Atlantisz léte egyáltalán nem nyert bizonyítást eddig...
Feltételezem, ezek a plejádiak a Plejádok nevű nyílthalmazról kapták a nevüket. Remélem, az azért megvan, hogy az több szempontból is lehetetlen, hogy ott akár csak egy bolygórendszer is létezzen.
Nem tudom, hogy a Valkűrök azok voltak-e, de bizonyos istenek viszont lehetséges.
A köztudott szóval tényleg óvatosan dobálózz, mert azt a mondatot én ott még sehol nem hallottam.
De igen elgondolkodtató dolgok vannak a skandináv mitológiában.
Az Yggdrasil világfa pl. ugyanaz mint a modern multiverzum teória.
Thornak volt egy olyan öve ami megtöbbszörözte az erejét, ami megegyezik a katonaságnál is használt, új modern exoskeleton övszerű gépezettel.
Odin dárdája mindig célba talált, olyasmi a leírása mint egy célzó rendszernek.
Ezt olvassa el mindenki:
Akkor pontosítok, mert bizonyos körökben ez tény .
5# Igen pont ezekre gondoltam én is, a mitológia szerint ezek a valkűrök csak kisebb istenek voltak, de lehet hogy a valóságban földönkívüli-ember hibridek lehettek akiket az istenek befogadtak maguk közé .
Atlantiszról a megszállása után, melytől Atlantisz 3 részre szakadt és apránként süllyedt el, 3-5 helyre mentették ki a tudást. 1: Egyiptom: Tot személyében, Tot írt egy könyvet is. Ajánlom figyelmetekbe.
2: Maják - mindenki tudja, hogy a maják milyenek. Eléggé sokat halhattatok róluk. 3: India; 4 Közel kelet; 5: Görögök és egyéb helyszínek.
A Plejádiak, a Plejádokról származnak. Létezőek, ugyan úgy mint mi, sokat köszönhetünk nekik. Istenekként tartják számon a régi feljegyzések ezeket az embereket. De nem azok, hanem nem a földön élő intergalaktikus emberek. Nem is idegenek, hiszen van hozzájuk közünk. Ahogy nekik is hozzánk. Atlantisz bukása óta sajnos, nem éppen tudnak sokat erről az emberek. Ami nagy hiba. De atlantiszon kívül ott volt Lemúria is. Szintén fontos tudás bázissal rendelkező sziget volt. De nem mondok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!