Szerintetek akar tőlem valamit a tesitanárom?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és ma tesiórán egyedül voltam a tanárommal mert az egyik gyakorlatot rosszul csináltam és ő megmutatta,de én végig a melleit néztem,mert szépen kint volt az egész :)) nagyon tetszettek és mintha ő ezt tudta volna ÉS RÁMMOSOLYGOTT!!! ezután megköszöntem neki és elköszöntem. Amit tudni kell róla hogy kb 35-40 éves lehet, és nagyon jó formás teste van,de persze nem egy ilyen bababőrrel :) szóval azért nem az a kitűnő nő,hanem hát egy jó kis milf... Szerintetek akart tőlem valamit,kár volt elköszönni? esetleg lehet még valami? vagy ki***szottul kanos vagyok és megőrjít engem? :D2013. szept. 23. 13:47
1/10 anonim válasza:
Éhes makk disznókat álmodik...álmodozz csak.
2/10 anonim válasza:
Szerintebb lehet ebbol valami meg 3-4 alkalom kettesben es megtanulod azt a gyakorlatot amit eddig nemtudtal....
3/10 anonim válasza:
Ha még egy érett, férfias 18 évestől akarna valamit egy felnőtt tesitanárnő, azt mondanám, oké. De egy 14 éves kisfiútól? Gondolkozz már el...
4/10 anonim válasza:
túl sokat képzelsz el csak simán kedves volt tuti nem akar tőled semmit :D
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy 14 vagyok de korán érő 186 cm vagyok 82 kg és izmos is... szóval ez a kisfiú egy kicsit hát hogyismondjam szíven ütött :'( XD
2013. szept. 23. 13:58
6/10 anonim válasza:
"szóval ez a kisfiú egy kicsit hát hogyismondjam szíven ütött"
Pedig nem értem miért, simán megmertem volna kockáztatni (ha nem írsz életkort) hogy alig vagy 10 éves, az írásod alapján.
7/10 A kérdező kommentje:
Én meg meg merem kockáztatni,hogy egy élettelen,elkeserült ember vagy,akinek a legjobb szórakozása mást ,,oltani" gyk-n...
2013. szept. 23. 17:45
8/10 anonim válasza:
Sajnos hihetetlen rossz emberismerő vagy.
9/10 A kérdező kommentje:
tegnap dugtunk
2013. szept. 26. 16:35
10/10 A kérdező kommentje:
ma is dugtunk
2013. okt. 3. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!