Fiúk, miért sértödtök meg, ha egy lány nem akar veletek megismerkedni az utcán?
Nem egyszer törtènt már meg, hogy az utcán leszólítottak, hogy elkèrjèk a telefonszámom vagy nevem - èn elhajtottam a kedves jelentkezöket, aztán itthon meg olvasgattam a gyk-n, mennyire fel vagytok háborodva, amikor valaki visszautasít benneteket az utcán. Nem èrtem..
Engem pèldául kifekezetten idegesít, amikor mrgyek haza hullafáradtan a munkából vagy suliból, az agyam tele van az elintèzendö dolgokkal ès akkor valaki mellèm csapódik egy rossz ismerkedös szö eggel. Tök mindegy, hogy nèz ki az illetö, egyszerüen eröltetettnek èrzem a dolgot ès nyilván nincs kedvem leállni beszèlgetni...
Utcán/boltban nem tudok emiatt. Hobbim közelében nincsenek. Bulizni nem járok. Neten nem akarnak.
Mi maradt?
Sosem vagyok bunkó, vagy azt mondom, hogy van bsrátom - mert van -, szinglikènt meg mosolyogva közöltem, hogy nagyon aranyos, de nem szeretnèk ismerkedni.
Második, pl. az iskolában, munkában, szórakozóhelyen, nyelvtanfolyamon, baráti körben, önkènteskedès közben - sokmillió lehetösèg van azon kivül, hogy az utcán odamèsz egy tökidegen lányhoz. Fölg, mert nagyon kevès lány szereti ezt.
Szórakozóhelyen például. Vagy ahová valószínűleg ismerkedni megy az ember.
Valahol olvastam egy érdekes hasonlatot.:
Van egy házad, sokat szépítgetted, büszke is vagy rá. Valaki becsönget, csak hogy megmondja, hogy szép a házad. Köszönöd, de ezért nem kellene megzavarni reggelizés közben. Ez megismétlődik párszor, néhányan becsengetnek, mondják, hogy megvennék a házadat. Köszönöd, de nem eladó. Néhányan felháborodnak: nem elég jók a házadhoz?! Mások nem értik, miért csinosítod ki a házadat, ha nem az ő kedvükért. De amíg nincs rajta "eladó" tábla, senki se csengessen be, hogy megvenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!