Fiúk, miért sértödtök meg, ha egy lány nem akar veletek megismerkedni az utcán?
Nem egyszer törtènt már meg, hogy az utcán leszólítottak, hogy elkèrjèk a telefonszámom vagy nevem - èn elhajtottam a kedves jelentkezöket, aztán itthon meg olvasgattam a gyk-n, mennyire fel vagytok háborodva, amikor valaki visszautasít benneteket az utcán. Nem èrtem..
Engem pèldául kifekezetten idegesít, amikor mrgyek haza hullafáradtan a munkából vagy suliból, az agyam tele van az elintèzendö dolgokkal ès akkor valaki mellèm csapódik egy rossz ismerkedös szö eggel. Tök mindegy, hogy nèz ki az illetö, egyszerüen eröltetettnek èrzem a dolgot ès nyilván nincs kedvem leállni beszèlgetni...
Dehogy sértődök, utcán próbálkozni eleve halott ügy volt eddig is,de most legalább bizonyítást nyert a nők részéről is.
Na párkapcsolati trollok, most ugassatok, most legyen nagy a pofátok...
Utcán nem lehet ismerkedni, neten nem lehet ismerkedni, akkor bmag hol lehet!? Ja,sehol? Értem én...
13#
Valahol mindig lehet, különben a lányok igencsak magányossá válnának. Ha meg magányosak, akkor nyitottabbak lesznek ismerkedésre ott is, ahol eddig nem voltak. Azt tudom, hogy 2005-2008 között a neten nagyon jól lehetett, mert én magam is sokat randiztam netről. Ma olyan a helyzet, hogy a temetőben is jobban lehet, mint neten. Hogy jelenleg hol van a legjobb terület erre, fogalmam sincs, aki tudja, írja le feltétlenül. :)
nincs ezzel semmi gond
amennyiben ilyen a stílusa jobb nem is megismerni
kinek hiányzik egy ilyen hisztis pitsa aki mindenért csak nyavajog
Más lány meg szidja a töketlen pasikat hogy miért nem mennek oda ismerkedni..
Túl sok a bajotok,addig örülj amíg valakinek kellesz
Szépen megmondod hogy nem és továbbmész.
Ez kibírhatatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!