Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért sértödtök meg, ha...

Fiúk, miért sértödtök meg, ha egy lány nem akar veletek megismerkedni az utcán?

Figyelt kérdés

Nem egyszer törtènt már meg, hogy az utcán leszólítottak, hogy elkèrjèk a telefonszámom vagy nevem - èn elhajtottam a kedves jelentkezöket, aztán itthon meg olvasgattam a gyk-n, mennyire fel vagytok háborodva, amikor valaki visszautasít benneteket az utcán. Nem èrtem..

Engem pèldául kifekezetten idegesít, amikor mrgyek haza hullafáradtan a munkából vagy suliból, az agyam tele van az elintèzendö dolgokkal ès akkor valaki mellèm csapódik egy rossz ismerkedös szö eggel. Tök mindegy, hogy nèz ki az illetö, egyszerüen eröltetettnek èrzem a dolgot ès nyilván nincs kedvem leállni beszèlgetni...

2013. szept. 20. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy nyitott, hogy ismerkedhetsz az utca közepèn? Ès mennyi esèlyèt látod, hogy egy nagyvárosban èlö 60 ezer lány közül pont ahhoz mèsz oda, amelyik megèrtö társad lehetne? Erre van az internet, ott biztosan több társat keresö lányt találsz, mint az utcán.
2013. szept. 20. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen buta, felszínes, utálatos láynok vannak, akik meglátnak és durva módon elutasítanak, mintha valami ronda féreg lennék. Én már nem tanulok, munkám sincs még, nincs más lehetőségem lányokkal ismerkedni, mint neten ráírni digen láynok vagy utcán leszóíltani lányokat. Na, neten is elég bunkók a lányok, utcán meg már nekem nincs életkedvem az ismerkedéshez, mert valahgoy kiábrándultam a sok undok, fapofájú lányból. JÓ értem én, hogy valami nagyon helyes srácnak kel lenni, hogy emberszámba vegyétek az embert, de akkor is elég bosszantó és elkeserítő ez nekünk fiúknak is, hogy ti lányok ennyire hálátlanok vagytok és zárkózottak.
2013. szept. 20. 23:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Dehogy sértődök, utcán próbálkozni eleve halott ügy volt eddig is,de most legalább bizonyítást nyert a nők részéről is.

Na párkapcsolati trollok, most ugassatok, most legyen nagy a pofátok...

Utcán nem lehet ismerkedni, neten nem lehet ismerkedni, akkor bmag hol lehet!? Ja,sehol? Értem én...

2013. szept. 22. 03:18
 14/18 anonim ***** válasza:

13#

Valahol mindig lehet, különben a lányok igencsak magányossá válnának. Ha meg magányosak, akkor nyitottabbak lesznek ismerkedésre ott is, ahol eddig nem voltak. Azt tudom, hogy 2005-2008 között a neten nagyon jól lehetett, mert én magam is sokat randiztam netről. Ma olyan a helyzet, hogy a temetőben is jobban lehet, mint neten. Hogy jelenleg hol van a legjobb terület erre, fogalmam sincs, aki tudja, írja le feltétlenül. :)

2013. szept. 22. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mely terület vonzotta magához az ismerkedésre vágyó lányokat, akik egykor a neten tolongtak.
2013. szept. 22. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
A szomszéd mormon pali happolta el őket, ha jól tudom 5 felesége van + 9 szeretője, tegnap is kihívtam a rendőröket legyenek végre csendben az orgiázók.
2013. szept. 22. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi gond

amennyiben ilyen a stílusa jobb nem is megismerni

kinek hiányzik egy ilyen hisztis pitsa aki mindenért csak nyavajog

2014. jan. 25. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Más lány meg szidja a töketlen pasikat hogy miért nem mennek oda ismerkedni..

Túl sok a bajotok,addig örülj amíg valakinek kellesz

Szépen megmondod hogy nem és továbbmész.

Ez kibírhatatlan?

2014. jan. 25. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!