Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik a tanárom. Mit tegyek?...

Tetszik a tanárom. Mit tegyek? Segítség!

Figyelt kérdés
Egy kis ismertető: kb 30-35 éves jóképű,sportol. Az egész még nyáron kezdődött mikor még volt suli.Az elején csak néha néha mondott valamit de semmi félreérthetőt.Előtte szinte még a nevét se tudtam.Mivel a mi osztályunkat nem tanítja.Aztán év vége fele elkezdtünk néha dumálni szünetekben meg ilyesmi.Aztán facebookon is.Aztán egyre többet beszéltünk.Személyesen meg facen is.Eléggé közel került hozzám.Aztán osztálykirándulásra is eljött velünk ott tényleg közel kerültünk egymáshoz.Nem kell félreérteni ...csak hát ugye több idő van nem tanulunk és ezért.Mikor suliba mászkál szinte senkivel nem szokott dumálni hozzám meg sokszor odajött..Mikor észrevett integetett meg mosolygott.Facebookon szinte minden képem,kiírásom belájkolja ami egyátalán nem sok hogy tele lenne vele a hírfolyam.Rossz kedvem volt rámírt odajött beszélgetni meg ilyesmi és úgy érzem hogy fontos vagyok neki..mert nekem igen is az.És volt jópár félreérthető üzenete meg beszólása. Szóval bókolt meg ilyenek.Na és nem tudom mit tegyek mert 33 éves csávótól nem akarok én semmit. Ugyanmár meg ő se tőlem semmit ezzel tisztában vagyok de ahogy veszem észre van egy csaj akivel kavar...és nem mondanám h féltékeny vagyok de azért rosszul esik főleg hogy az a csaj alig pár évvel idősebb nálam.És nagyon nem akarom elveszíteni mert sokat jelent számomra és fogalmam sincs mit tegyek.Ha valakivel volt már ilyen vagy tud tanácsot adni annak nagyon nagyon örülnék.

2014. okt. 27. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy ellentmondásoktól hemzsegő baromság.
2014. okt. 27. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt most hogy értsem?
2014. okt. 27. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2014. okt. 27. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
15
2014. okt. 27. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
18%
Házi nuylra nem lövünk,a szüleid beleszólása jogos,és ezt SENKI nem foglya pártolni..Ha az én lányomnak ilyen lenne az izlése én elzavarnám itthonrol,megáll az eszem:)
2014. okt. 27. 23:45
 6/6 anonim válasza:
mond meg neki hogy bekapod a brét egy ötösért D
2016. dec. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!