Nős tanár - diák kapcsolatban kinek kell kezdeményezni? (kritikát nem kérek, lepontozom)
Figyelt kérdés
A tanár nős, de a házasságuk kihűlt és csak a gyerekek miatt vannak együtt, mindketten félreléptek már. A férfi idősebb és házas, ezért nem tudja, h be e jön a diáknak, a lány viszont azért nem mer kezdeményezni, mert a tanár nős és idősebb.
Patthelyzet, senki sem lehet biztos a dolgában, szerintetek kinek kellene megtennie az első lépést?
2014. dec. 9. 16:51
4/34 anonim válasza:
van tanár diák kapcsolat? Azthittem csak a filmekben.:o
5/34 anonim válasza:
Ezzel nagyon mellélősz ugye tudod?
AZ ilyen kapcsolatok 90% rosszul végződik. Pláne ha gimis tanárról van szó.
Tudom te azt hiszed, hogy a korosztályodhoz képest te valami géniusz vagy és nagyon felnőtt, de gondold át, hogy valóban ezt szeretnéd-e
6/34 anonim válasza:
a felesége hogy néz ki? ha jó nő, tolnám!
7/34 anonim válasza:
Mi az, hogy kell? -.-
Felejtős a dolog mindkét részről. (nem érdekel, ha lepontozol).
8/34 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek a piros kézhez.
2014. dec. 9. 17:02
9/34 anonim válasza:
Kérdező, elhiheted, senkinek sem fáj, ha lepontozod. Ellenben erkölcsi nullának lenni elég nagy hátrány az életben, de erről inkább te tudnál mesélni.
10/34 anonim válasza:
Szerintem az idősebbnek kell megtenni az első lépést, és nem a diáknak. Az hülyén néz ki, ha egy diák megy oda a tanárhoz, fordítva kevésbé. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!