Nős tanár - diák kapcsolatban kinek kell kezdeményezni? (kritikát nem kérek, lepontozom)
A tanár nős, de a házasságuk kihűlt és csak a gyerekek miatt vannak együtt, mindketten félreléptek már. A férfi idősebb és házas, ezért nem tudja, h be e jön a diáknak, a lány viszont azért nem mer kezdeményezni, mert a tanár nős és idősebb.
Patthelyzet, senki sem lehet biztos a dolgában, szerintetek kinek kellene megtennie az első lépést?
Senkinek?
egyik az hogy szétb☻szna ez a kapcsolat egy családot, a másik meg, hogy a tanár állásába is kerülhet ez a tanár diák kapcsolat ha esetleg össze is jönne.
ja és
légyszi nyomj egy piros kezet! Minden vágyam, hogy lepontozzon egy hülye liba. :P
Haha, ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt 1 mondatom után erkölcsileg nullának tudnak ítélni az önjelölt Szent Lászlók és Szent Erzsébetek, úgy, hogy még azt sem tudhatják biztosan, hogy most én a tanár a diák vagy egy teljesen független személy vagyok.
Egyébként is ebben az esetben a házasság már csak egy darab papírfecni, annak pedig csak gratulálni tudok, aki az épp érvényben lévő szabályokhoz igazítja az erkölcsét (tanár-diák kapcs). Hozzáteszem, hogy külföldről írok, ahol nincs ilyen korlátozás, a szóban forgó iskolában pedig volt már olyan eset, ahol miután mindkét személy felnőtt korú lett, nyíltan felvállalták a kapcsolatukat.
Úgy írsz te külföldről, ahogy én vagyok a mikulás.
ide jársz hazudni, mert már otthon nem hiszik el.
Kérdező, látszik, hogy még nem nőttél fel.
A tanár nős, tök mindegy, hogy külföldön játszódik a dolog és, hogy a diák is felnőtt-e.
Ez így akkor sem helyes.
De magyarázd csak meg a körülményekkel.
És megint bevállalom a lepontozást. :D
Komolyan, a szövegértésetek 0, nem az én erkölcsöm. Hol írtam, hogy én vagyok a "liba"?
Nem azért pontozlak le benneteket, mert nem bírom elviselni a kritikát, hanem mert nem a kérdésre válaszoltok.
Ha érdekelne a véleményetek, akkor úgy tettem volna fel a kérdést, hogy "szerintetek elítélendő..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!