Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nős tanár - diák kapcsolatban...

Nős tanár - diák kapcsolatban kinek kell kezdeményezni? (kritikát nem kérek, lepontozom)

Figyelt kérdés

A tanár nős, de a házasságuk kihűlt és csak a gyerekek miatt vannak együtt, mindketten félreléptek már. A férfi idősebb és házas, ezért nem tudja, h be e jön a diáknak, a lány viszont azért nem mer kezdeményezni, mert a tanár nős és idősebb.

Patthelyzet, senki sem lehet biztos a dolgában, szerintetek kinek kellene megtennie az első lépést?

2014. dec. 9. 16:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nézd megerősítést senkitől nem fogsz kapni. Nem értem minek írsz ide, ha nem tudod elviselni a válaszokat. Tudván, hogy az emberek 98%-a negatívan ítéli meg ezt.
2014. dec. 9. 17:08
 12/34 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek a 10essel.na meg mindenki mással is! :D és én meg mindenkit felpontoztam! :D
2014. dec. 9. 17:10
 13/34 anonim ***** válasza:
59%
pontozz le, könyörgöm pontozz.. én ezt élvezem. Te a gerontofíliában leled örömöd én abban ha lepontoznak. Szegény szüleid...
2014. dec. 9. 17:11
 14/34 anonim ***** válasza:
58%
ja és mindenkit felpontoztam :-D kérdező ha ennyire gyerek vagy minek neked kapcsolat? menj babázni inkább. Képtelen vagy elviselni a kritikát, mikor eléggé gerinctelen vagy.
2014. dec. 9. 17:13
 15/34 anonim ***** válasza:
68%

Senkinek?

egyik az hogy szétb☻szna ez a kapcsolat egy családot, a másik meg, hogy a tanár állásába is kerülhet ez a tanár diák kapcsolat ha esetleg össze is jönne.

ja és

légyszi nyomj egy piros kezet! Minden vágyam, hogy lepontozzon egy hülye liba. :P

2014. dec. 9. 17:14
 16/34 A kérdező kommentje:

Haha, ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt 1 mondatom után erkölcsileg nullának tudnak ítélni az önjelölt Szent Lászlók és Szent Erzsébetek, úgy, hogy még azt sem tudhatják biztosan, hogy most én a tanár a diák vagy egy teljesen független személy vagyok.

Egyébként is ebben az esetben a házasság már csak egy darab papírfecni, annak pedig csak gratulálni tudok, aki az épp érvényben lévő szabályokhoz igazítja az erkölcsét (tanár-diák kapcs). Hozzáteszem, hogy külföldről írok, ahol nincs ilyen korlátozás, a szóban forgó iskolában pedig volt már olyan eset, ahol miután mindkét személy felnőtt korú lett, nyíltan felvállalták a kapcsolatukat.

2014. dec. 9. 17:17
 17/34 anonim ***** válasza:
nyugi, gyere csak vele össze, majd mikor lesz tőle két gyereked téged is ott fog hagyni egy friss husiért. ezért szeretem ezt az oldalt mert az itteni tinikék azt hiszik ők mindent tudnak és nekik mindent szabad.
2014. dec. 9. 17:21
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

Úgy írsz te külföldről, ahogy én vagyok a mikulás.

ide jársz hazudni, mert már otthon nem hiszik el.

2014. dec. 9. 17:21
 19/34 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, látszik, hogy még nem nőttél fel.

A tanár nős, tök mindegy, hogy külföldön játszódik a dolog és, hogy a diák is felnőtt-e.

Ez így akkor sem helyes.

De magyarázd csak meg a körülményekkel.

És megint bevállalom a lepontozást. :D

2014. dec. 9. 17:23
 20/34 A kérdező kommentje:

Komolyan, a szövegértésetek 0, nem az én erkölcsöm. Hol írtam, hogy én vagyok a "liba"?

Nem azért pontozlak le benneteket, mert nem bírom elviselni a kritikát, hanem mert nem a kérdésre válaszoltok.

Ha érdekelne a véleményetek, akkor úgy tettem volna fel a kérdést, hogy "szerintetek elítélendő..."

2014. dec. 9. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!