Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kerüljek közelebb a...

Hogyan kerüljek közelebb a tanárnőmhöz? (22L)

Figyelt kérdés

Szeretném jobban megismerni a magántanárnőmet,(nem iskolai) mert nagyon tetszik.

mit csináljak, hogy közelebb kerülhessek hozzá?

ő 37 én 22 éves.

Igazából az a fő cél, hogy tanuláson kívül is láthassam,nem akarom elveszíteni, mert nagyon vonzódom hozzá,és elég jól kijövünk egymással,nagyon szeretek vele lenni.(és hiányzik amikor nem látom)

Arra gondoltam veszek neki csokit, vagy elhívom valahova, csak nem tudom hogy hívjam el, hogy az ne legyen tolakodó.

tömören ennyi, de privibe le tudom írni bővebben ha valakit érdekelne

Előre is köszönök minden(normális) választ

22/L

:)

2014. aug. 18. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, hogy egy 15 évvel idősebb nőt akarsz leszbikus kalandra rávenni?
2014. aug. 18. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Á$d el magadat.
2014. aug. 18. 16:52
 3/11 anonim válasza:
72%
Jó jegyekkel amúgy arra már gondoltál, hogy a tanárnéni nem leszbikus? :D
2014. aug. 18. 16:56
 4/11 Ónodi Déw válasza:
0%

1. Ülj az első padba.

2. Huzd közelebb a széket.

2014. aug. 18. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:

lol,, hát kérdező. Akkor már azért ne csak úgy random állíts be valami ajándékkal.

Az nem úgy jönne le mint a fejedben, hanem inkább furcsán. Diszkrétebben is ki lehet fejezni. Az ajándék maga jó, de akkor már karácsonyra vagy ilyesmi, valami apróság. Vagy felköszöntőbb a névnapján, vagy a szülinapján ha tudod mikor van. Nem valami nagy meglepetéssel csak felköszöntöd azt ennyi, esetleg puszi.

Aztán meg úgyis látszik majd a reakcióján ő gondol e erről bármit is. Ja ez az elhívni meg, szintén fura ha amúgy sose került szóba ilyesmi. Bár azért számítana milyen tanár úgy mégis. Mert pl... Zumba tanárnő, akkor pl óra után lehet dumálni erről arról azt hátha szóba kerül ez is, csak itt inkább a 15 év korkülönbség miatt lenne furcsa.

de pl "jaaaj, tényleg naháát, én is szoktam oda járni, nem megyünk el együtt?? :D" ha olyan jóban vagytok mint mondod, mondjuk fogalmam sincs ez a jól kijövünk mit takar, bár van egy olyan érzésem hogy semmi extrát, de ha igen akkor csak nem akad ki annyira, max azt mondja hogy nem

2014. aug. 18. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
igen gondoltam már arra, sőt valószínű nem az, de nem az a célom, hogy lefeküdjek vele, csupán jobban meg akarom ismerni.
2014. aug. 18. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Úgy belenyalnék a tanárnéni mézes köcsögébe:DRemélem elküld téged a jó b*dös fr*ncba.
2014. aug. 18. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Ne haragudj de végtelenül szánalmas és buta vagy.
2014. aug. 18. 17:05
 9/11 anonim válasza:
Hát szerintem, ha valóban csak barátilg akarsz közeledni hozzá, akkor keress egy közös témát, ami mindkettőtöket érdekel hívd meg ebédelni vagy egy kólára. Mást én sem tudok mondani. :D
2014. aug. 18. 17:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat:)

Szerintem is az lesz a legjobb ha elfelejtem.

2014. aug. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!