Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kerüljek közelebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb a tanárnőmhöz?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az,hogy szerelemes vagyok a tanárnőmbe.. És az a legjobb hogy lány vagyok.. Tudom nagyon gáz, és nem is értem a magam. Egész nap ő jár a fejemben. Ő annyira más mint a többi tanár. Vicces, aranyos, okos és nagyon sokat lehet tőle tanulni. Mindig a közelébe szeretnék lenni és a állandóan a folyosót bámulom hogy mikor bukkan már fel. Igazából az zavar a legjobban hogy ő nem nagyon figyel rám vagyis csak úgy mint egy diákra a sok közül. És tök féltékeny vagyok amikor másokkal beszélget és nevet. Hogyan lehetnék vele többet ? Vagy mivel hívhatnám fel a figyelmét magamra? Teljesen meghülyültem ?:D 16/l
2012. ápr. 21. 15:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
állj mellé :D
2012. ápr. 21. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Tanulj szorgalmasan és jelentkezz!

Amúgy mindig a lányokhoz vonzódtál? Csak szexuálisan kivánod, vagy inkább rajongást érzel iránta?

2012. ápr. 21. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Csak emberileg vonzódsz, ami nem baj. Én nem hiszem, hogy jól értelmezed a szerelem szót, ha ebben az esetben is ezt használod. Szólj hozzá az órákon, nem baj, ha látja a rajongásodat, de fontos, hogy ne magyarázd magadnak félre az iránta való érzésed.

Még jobb lenne, ha egy pasasba fojtanád a rajongásod, hadd legyél valóban szerelmes :) Az majd helyrerak.

2012. ápr. 21. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Vonzódsz hosszá szexuálisan is? Kinyalnád?
2012. ápr. 21. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a pasikat már 15 évesen meguntad, mi? :D
2012. ápr. 21. 16:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak úgy érdekességből, a tanárnő hány éves?
2012. ápr. 21. 16:22
 7/12 tetris ***** válasza:

Szerintem nem szerelmes vagy, inkább ez egyfajta rajongás a tanárnő iránt. Gondolom szeretnél minél jobban hasonlítani rá, ezért lesed minden mozdulatát. Tiszteled a tudása miatt, és olyan a kisugárzása, hogy az rád pozitívan hat.De ez nem szerelem. Ez egy fokozott szimpátia. Ennek a nemiséghez semmi köze!

Örülj neki, hogy van egy ilyen tanárod, akire ennyire felnézel. De ez nem szerelem. Ne butáskodj már!

8/12 anonim ***** válasza:
16:13-as... ne itt éld ki a perverzitásodat, spaszki. :D
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok egy nagy pasizós..két fiúm volt eddig. A másodikkal fél évig voltam együtt aminek már egy éve. Az első meg nem igazán volt komoly. Elég fura ..mert néha igen vonzódom hozzá.. de ilyen még sohe nem volt velem.. hogy egy másik lányra (ez esetben nőre) felfigyeltem volna.. Amúgy 42 éves.
2012. ápr. 21. 17:31
 10/12 tetris ***** válasza:
Ha ő 42, te pedig 16, akkor a lánya lehetnél. Nem lehet, hogy valamiféle anyapótlékot látsz benne tudat alatt?
2012. ápr. 21. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!