Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb egy lányhoz? ő is szerelmes belém még én is belé.13/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 18:46
1/14 Smartguy86 válasza:
Mi a kérdés? Talán mindkettőtökön van egy elektromágnes, ami taszít?
Szerintem kitaláljátok...
2/14 anonim válasza:
tedd ki neki a farkad és ugrálj féllábon
3/14 anonim válasza:
Ha kölcsönös, akkor nem tudom mire vársz. Most egymás első csókjára vártok tulajdonképp. Légy férfi, ha már annak születtél, menj oda hozzá, és csókold meg.
4/14 A kérdező kommentje:
Semmi szó nélkül csak úgy :D
2011. szept. 4. 18:49
5/14 nedr4x válasza:
legyél tökös menj elé h szeretlek és csókold meg,ha esgítséget kérsz csókolózáshoz csak szólj hajrá!:D
6/14 anonim válasza:
Köszönj neki azért. Beszélgessetek, vonuljatok el, fogjátok meg egymás kezét, közeledj felé a fejeddel, nézz a szemébe, és böfögd arcon. D:DDDD Bocsánat. Nézz a szemébe, és csókold meg, csukott szemmel persze. Happy end. *.*
8/14 A kérdező kommentje:
4. dik válaszoló! Akkor segítessz? :D :DD
Többieknek köszi :)
2011. szept. 4. 19:01
9/14 anonim válasza:
Mutasd meg neki a LEGO gyüjteményedet! ;)
10/14 A kérdező kommentje:
-_-
2011. szept. 4. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!