Hogy tudnám magam ráerőltetni, elérni, hogy a csúnyább, kövér igénytelen lányok iránt is szexuális vonzalmat érezzek, akikkel senki nem kezd egy buliban például?
Szerintem meg pont az a baj, hogy NEKED egyedül nem jó. Gondolkozz el azon, hogy miért nem jó neked egyedül.
Olyan mintha kétségbeesetten keresgetnél valakit, hogy legyen azt kész.
A kérdésre válaszolva:
Ha szexelni akarsz, arra pont ott vannak a k*rvák.
Ha magadat szeretnéd ráerőltetni valamire, az erőszakos és az neked nem jó. Szexuális vonzalom nem egy erőltethető dolog lenne. Meg nem kéne hitegetni a csúnyább, kövér igénylenen lányokat sem.
A válaszaidból ítélve, szerintem eléggé önbizalom hiányos vagy. Már eleve a kérdésből kiindulva. Totál úgy állítod be magad, minta teljesen esélytelen pasi lennél.
7 liter sör bemelegítésnek
utána 5 nagy fröccs
3 pálinka 3 vodka
ha ezek nem segítenek jöhet az abszint.
ez be fog válni. És ha nem bantad meg azt h rá hajtottál akkor sikerült :D
Szerintem nem veszed észre valamiért azokat a neked tetsző lányokat, akiknek te is tetszel.
Lehet, hogy csak 2-3 ilyen van a környezetedben, de a nagy keresésben, nagy akarásban elsikkadsz a finom jelek felett.
Kicsit nyugodj le, és csak figyelj, hogy kik lehetnek ők!
Vagy 2 éves kérdés, de azért írok hátha valakinek tudok segíteni.
Szóval. a Kérdésedre nem tudok válaszolni (jól kezdődik xD) DE! Ismétlem DE!!! SOHA ne vetemedj arra amire most szeretnél. Járj közösségekbe, keress valami új hobbit, ismerj meg minél több embert. Hidd el, rátalálsz az igazira, nekem úgy tűnik eléggé be fog jönni csaj téren. És ismétlem. A férfi társaid becsületéért meg ne tedd amire készülsz kérlek... nekem is megfordult a fejemben, de nem éri meg. Képtelen leszel rá. Ha nincs vonzalom, nem is lesz. Erre mondják azt hogy nem működik köztetek a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!