Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám magam ráerőltetni,...

Hogy tudnám magam ráerőltetni, elérni, hogy a csúnyább, kövér igénytelen lányok iránt is szexuális vonzalmat érezzek, akikkel senki nem kezd egy buliban például?

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 00:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. nov. 30. 00:59
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántás, de ha benne lennél abban az 1% full intelligensben, akkor tudnál tagoltan, precízen is írni. Pl. ismernéd a vesszőket stb. Ismétlem, nem bántás.
2014. nov. 30. 00:59
 13/38 anonim ***** válasza:
48%

majd én adok tanácsot, ma nagyon elememben vagyok úgyis.

ha már ronda és kövér, legyenek jómódú szülei :D tegyenek alátok lakást és autómobilt, meg segítsenek álláshoz.

nekem ez a tapasztalatom ez teszi vonzóvá az ilyen lányokat.

2014. nov. 30. 01:01
 14/38 A kérdező kommentje:
kedves 12-es ez egy chat oldal szerűség szóval bocsáss meg ha nem fogok irodalmi nyelven írni -.- amúgy a számok embere vagyok, de természetesen ismerem a magyar nyelv helyesírási szabályait és még három másik nyelvét de nem fogok erre figyelni egy chat oldalon...
2014. nov. 30. 01:01
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Én egy chat oldalon is teljesen precízen írok, mivel ez is én vagyok, nem más. De mondom nem kötekszem. Sok sikert, fogadd meg, amit előző oldalon írtam.
2014. nov. 30. 01:02
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az már régen rossz ha ráerőlteted magad. Rendes srácnak tűnsz, szóval ne add fel. Meg fogod találni azt aki neked kell. :)
2014. nov. 30. 01:03
 17/38 anonim ***** válasza:
Hàt ilyet szerintem nemigen lehet elérni tudatosan, a vágy/vonzalom vagy van, vagy nincs. Ha nincs, nem lehet erőltetni h márpedig legyen.
2014. nov. 30. 01:03
 18/38 anonim ***** válasza:
Több ezren utasítottak vissza? :O Az meg hogy lehet?
2014. nov. 30. 01:05
 19/38 A kérdező kommentje:
felesleges... a cél (a megértés) eléréséhez szerintem megfelelő módon írok, szerintem az árulkodik intelligenciáról ha valaki ez alapján ítéli meg az emberi intelligenciát, lerágott csont de Einstein sem volt épp a nyelvi tehetség embere...
 20/38 anonim ***** válasza:
62%
Látod mennyivel könnyebb a nőknek? Csak szétbasszák a lábukat és színlelik az orgazmust. A pasiknak ez nem megy.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!