Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy a számomra nem vonzó, túlsúlyos vagy csúnya lányokhoz is tudjak vonzódni?
A szép lányokban csak csalódtam vagy esélyt sem kaptam tőlük, amit megértek, hiszen nyílván nem vagyok valami nagymenő srác, inkább a csendes, jó fiú féle, alkatra is kisfiús, fiatalos, így érthető, ha senkinek sem kellek. Akiknek azt mondták, hogy helyes vagyok, ők többnyire csúnya, túlsúlyos lányok voltak. Gondoltam esélyt kéne adnom nekik és lejjebb adni az igényeimet, hiába nem tudok hozzájuk testileg vonzódni, talán valami erőszakos úton átprogramozhatnám magam, hogy őket is szexuálisan vonzónak lássam.
Nincs értelme a szép lányoknál próbálkoznom, nyílván nem lehetek valami helyes, ha ők inkább más fiúkra hajtanak, a magas, jóképűekre. Én alacsony vagyok, szóval elég ennyi és már esélyem sincs.
4-es , 10 skálán hanyasra raknád magad ?
kérdezőtő is kérdezem
Gaius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!