Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám magam ráerőltetni,...

Hogy tudnám magam ráerőltetni, elérni, hogy a csúnyább, kövér igénytelen lányok iránt is szexuális vonzalmat érezzek, akikkel senki nem kezd egy buliban például?

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 00:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
18: nem vagyok már 10en éves :)
2014. nov. 30. 01:07
 22/38 A kérdező kommentje:

ez tény hogy a lányoknak könnyebb dolguk van, de általában ők nagyobb sokaságból válogathatnak mint egy hasonló kaliberű srác...

Azt tudom hogy sosem lesz igaz szerelem ha erőltetem, de nem érdekel, sokszor voltam szerelmes nem ér semmit, sőt kimondottan fájdalmas miután senki nem viszonozza, de már a környezetem is kikezdett mindenfélével hogy senkim nem volt ilyen korban és nekem sem jó egyedül, valakivel akár egy szex nélküli kapcsolat sem lenne rossz

2014. nov. 30. 01:12
 23/38 A kérdező kommentje:
de tudom hogy az embereknek milyen igényeik vannak, nekem is vannak, ezért kérdeztem hogy lehetne valamiféle önszuggeszcióval elérni hogy fizikailag képes legyek a dologra
2014. nov. 30. 01:13
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szex nélküli kapcsolat? Fogalmam sincs, egyesek miért tekintik extra ajándéknak a szexet, vagy elérhetetlen vágynak a kapcsolati vágyuk mellett. A szex a kapcsolat része, szóval ha már kapcsolatod lesz, nyugodtan állj ki magadért, hogy te szereted a szexet. Ez nem ajándék, ez alap egy kapcsolatban. Na jó éjt! :-]
2014. nov. 30. 01:15
 25/38 A kérdező kommentje:
de 24-es nem érted a kérdést... nem kapok szexet olyan lányoktól akik iránt vonzalmat érzek, csak olyantól aki senki másnak sem kell, illetve engem is kifejezetten taszít mert igénytelen nem figyel oda magára, kövér stb... én vagyok aki nem képes szexre ilyen helyzetben fizikailag nem megy
2014. nov. 30. 01:17
 26/38 anonim ***** válasza:
Talán ha érzelem kialakulna, abból adódóan létrejöhet vonzalom is.
2014. nov. 30. 01:18
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
De értelek Barátom! A kishitűségedet nem értem, tudod, amit gondolsz magadról, azzá válsz végül. Tehát ideje lenne elkezdened dolgozni magadon, bármiféle sporttal, illetve közösségbe járással pedig a személyiségedet fejleszthetnéd. Nem siránkozni kell, hanem tenni a sikerért. Új frizurát csináltatsz, kicsit odafigyelsz az evésedre, igényesebb ruhákat vásárolsz, és máris sokkal vonzóbb lennél a nők szemében.
2014. nov. 30. 01:19
 28/38 A kérdező kommentje:
kedves 27es megtörtént mind új ruha, új frizura, új személyiség, sportolok figyelek az alakomra, higiéniára, ahogy elvárt manapság, de mégsem jött össze viszont nem kesergek egy percig sem, hatmillió dolgom van nem is lenne rá időm, de egyedül nem jó
2014. nov. 30. 01:24
 29/38 anonim ***** válasza:

Nem vagy esetleg túl rámenős? Vagy nincs más idegesítő tulajdonságod? Esetleg testi hibád?

Én ezt a több ezer visszautasítást még mindig nem emésztettem meg, valami oka csak kell, hogy legyen, még ha leírásod alapján nagyon is normálisnak tűnsz.

2014. nov. 30. 01:30
 30/38 A kérdező kommentje:
sok barátom van így annyira a személyiségem nem lehet taszító, a hibám talán hogy alacsony vagyok de arról nem tehetek és nem tudok változtatni rajta
2014. nov. 30. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!