Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kéne párválasztásnál...

Miért kéne párválasztásnál lejjebb adni az igényeket?

Figyelt kérdés

Ezt most csak külsőre értem.

Ha nekem az X típusú pasik tetszenek amióta az eszemet tudom, akkor nem tudom elképzelni, hogy Y-nal járjak, ha az végképp nem az esetem.

És mielőtt valaki kezdené az általánosítást, hogy X biztosan menőgyerek izomagy, Y meg az átlagos férfi, akkor pontosítok.

X legyen középmagas (170-175cm),(hosszú) sötét hajú sötét szemű, különleges arcú átlagos testalkatú.

Y meg legyen 180+, szénné kondizott, kopasz.

Nem ismerkedési célból kérdem, hanem mert sokan írják, hogy "akkor add lejjebb az igényeket", ha valaki magányos, holott ez szerintem nem így megy.

2014. nov. 16. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Azért nincs C halmaz, mert ronda vagy de vonzó társat akarsz... Mindenkinek jogában áll válogatni, még akkor is, ha te őket akarod.
2014. nov. 16. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a baj amúgy, hogy a mai lányok túlnyomó többsége felszínes...nem érdekli őket, hogy belül milyen. Kívülről tetsszen neki és kész. Ha belsőleg nem jó, akkor szokott az lenni, hogy hetente váltogatja a pasiját.
 13/18 anonim ***** válasza:
#10 hahahhaaa, komment WIN :D
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se ronda, se felszínes, csak van, akihez vonzódom, van aki meg élből taszít, hiába klassz a személyisége.
2014. nov. 16. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért pontozták le 0%-ra azokat, akik idáig jót írtak.

Kedves kérdező, az a gond, hogy a nők alapból úgy vannak beállítva, hogy az elérhető legnagyobb hatalmú férfira vágynak MIND. Tehát a törzsfőnökre... vagy, ha az nem lehet, akkor a kisfőnökre, stb.

No most ezzel nincs is nagy baj egy törzsben - de manapság a tv és és az internet látszólag nagyon közel hoz nagyon sok embert, és ezért a legtöbb nő Brad Pittre vágyik. Ha pedig "lejjebb adja", az Stallone lesz.

Tehát a körülötte levő, egyébként normális férfiak mind a "szemét, dobd ki" kategóriába esnek.

Értelmes nő erre is gondol, amikor társat keres.

2014. nov. 16. 23:56
 16/18 anonim ***** válasza:
15: Másik kérdésben le van írva, hogy egy nyominger proxyt és scriptet használva lepontoz minden választ.
2014. nov. 16. 23:59
 17/18 anonim ***** válasza:

van, amikor le kell.

például egy ronda, vékony csávó ácsingózhat nagymellű, tökéletes testű, tökéletes arcú nők után, valószínűleg az életben nem kap olyat, hacsak nem gazdag.

tehát amikor tökre irreális, hogy kapj abból a kategóriából, ami kell neked, akkor igen, le kell adni. de ha sanszos, hogy bejössz annak a csoportnak, akkor meg király, lehet velük ismerkedni, hátha valakivel passzoltok.

2014. nov. 17. 00:14
 18/18 anonim ***** válasza:

De gondolom csak a nők ne adják lejjebb...

#3 Lehetőleg ne adj vissza naked pointert smart pointer nélkül.

2014. nov. 17. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!