Miért kéne párválasztásnál lejjebb adni az igényeket?
Ezt most csak külsőre értem.
Ha nekem az X típusú pasik tetszenek amióta az eszemet tudom, akkor nem tudom elképzelni, hogy Y-nal járjak, ha az végképp nem az esetem.
És mielőtt valaki kezdené az általánosítást, hogy X biztosan menőgyerek izomagy, Y meg az átlagos férfi, akkor pontosítok.
X legyen középmagas (170-175cm),(hosszú) sötét hajú sötét szemű, különleges arcú átlagos testalkatú.
Y meg legyen 180+, szénné kondizott, kopasz.
Nem ismerkedési célból kérdem, hanem mert sokan írják, hogy "akkor add lejjebb az igényeket", ha valaki magányos, holott ez szerintem nem így megy.
template<class T>
Parkapcsolat* Ember::Parvalasztas(T Par) {
.....return new Parkapcsolat(this, Par);
}
Ahol T lehet pl. Ember, Kutya, Fal, stb.
Nem kell lejjebb adni az igényeket. Ki mondta ezt?
Én csak annyit kérek, hogy külső alapján ne zárkózz el senkitől sem egyből.
Formális logika: van két halmaz: A, akik neked tetszenek, de te nekik nem; valamint B, akik neked nem tetszenek, de te nekik igen.
Mivel másokat is ugyanúgy megillet az a jog, hogy nem jönnek össze azzal, aki nem tetszik nekik, A halmaz kiesik, ergo két választásod van: vagy összejössz valakivel a B-ből, vagy egyedül maradsz.
És ha azoknak, akik nekem tetszenek, én is?
Miért nincs C halmaz?
Nem kell lejjebb adni az igényeket, de akkor sírni se kell később, hogy nincs senkid. Ugyanis nem azért nincs, mert nem találtál olyat, aki illene hozzád, hanem azért nincs, mert te folyton a szőke herceget vártad.
Én amióta nem célirányosan a fullos nőket keresem, akiknek az agyuk helyén egy darab mogyoró van, azóta sokkal több, belsőleg is értelmes lánnyal találkoztam már.
Szóval ha szélesíted a látóköröd, és nem viselkedsz úgy, mint egy beképzelt valaki, akinek csak a minőségi cucc jár, akkor lehet hamarabb találsz magadnak egy megfelelő partnert.
public async Task<lany> parvalasztas(int kor)
{
await db.lanyok.where(e => e.kor == kor).FirstOrDefaultAsync();
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!