Titeket párválasztásnál befolyásol az illető keresztneve?
Figyelt kérdés
Akár tudat alatt is. Akár maga a név vagy csak egy része, mondjuk valamiért csak a magánhangzóval kezdődő keresztnevű illetők "tetszenek" inkább.2014. jan. 4. 15:52
2/17 anonim válasza:
tudat alatt igen ha jol belegondolok
3/17 anonim válasza:
Én egy nevet nem szeretek igazából, az is a Marika...van egy ilyen nevű illető és gyűlölöm.
5/17 SullaFelix89 válasza:
Engem hetero pasiként befolyásol. Akkor ha férfi keresztneve van az illetőnek nálam esélytelen.
6/17 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes lennék az illetőbe, nem zavarna a neve, de valami "Lakatos Ronáldó" nevű egyénnel nem igazán jönnék össze
7/17 anonim válasza:
persze megismerem életem szerelmét és kiderül, hogy a második neve jószi...azért nem dobom..!
8/17 anonim válasza:
Párválasztásnál nem, de ha valakit nem ismerek és csak a nevét hallom, akkor van úgy, hogy már előre elkönyvelem jónak vagy rossznak az eddigi tapasztalatok alapján. Persze ez szinte mindig megváltozik, amikor találkozunk, szóval sok mindenen ez sem változtat.
9/17 anonim válasza:
Lakatos Dzudzsák Anakin.... na ő lehet hendikeppel indulna:D
10/17 anonim válasza:
Igen.Előre nem szimpatikus valaki a neve miatt sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!