Ha egy lány mást választ helyettem, akkor minden nő szemében hátrébb vagyok sorolva, mint az illető srác?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha egy nő egy másik fiúnak adta meg a lehetőséget, és nem nekem, akkor ebből automatikusan az következik, hogy én általánosságban " rosszabb " pasi vagyok mint az illető srác a többi nő szemében is ?2014. jan. 2. 08:10
1/9 anonim válasza:
Nem! Csak az adott nonek kevesbe jottel be, de mas nonek meg te kellhetsz es nem a masik pasi.
Ahany no, annyifele pasi ideal.
4/9 Inverz Tűz válasza:
De ha találsz egy csinosabbat, aki viszont téged választ, akkor átbillen a mérleg a te oldaladra. Sőt az a lány is vonzóbbnak fog találni, aki téged elutasított. :)
5/9 A kérdező kommentje:
De miért választana engem egy " jobb " nő, ha a nála kevésbé tetszetős sem érte be velem ?
2014. jan. 2. 10:35
6/9 anonim válasza:
Azért mert minden lánynak más az ízlése..:) Mindenkinek más jön be pl a barátnőm meg én kb ugyanúgy nézünk ki de tényleg a pasi ízlésünk teljesen más...
7/9 anonim válasza:
Nos, ha jobb nőt akarsz ki kell tűnj valamiben.
Pl: pénz, intelligencia, humor, sport, politika.
Ez olyan mint a horgászat, ha egy allatmenhelyi önkéntes csajt akarsz nem rughatod fel a kutyákat. Stb.
8/9 anonim válasza:
Politikában hogy lehet kitűnni? :D
9/9 anonim válasza:
Mondjuk Te vagy a miniszterelnök. Bár ha a szőke srácok jönnek be a lánynak, akkor lehet, hogy ez se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!