Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány mást választ...

Ha egy lány mást választ helyettem, akkor minden nő szemében hátrébb vagyok sorolva, mint az illető srác?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha egy nő egy másik fiúnak adta meg a lehetőséget, és nem nekem, akkor ebből automatikusan az következik, hogy én általánosságban " rosszabb " pasi vagyok mint az illető srác a többi nő szemében is ?
2014. jan. 2. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem! Csak az adott nonek kevesbe jottel be, de mas nonek meg te kellhetsz es nem a masik pasi.

Ahany no, annyifele pasi ideal.

2014. jan. 2. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen.
2014. jan. 2. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
A többségüknél igen.
2014. jan. 2. 09:02
 4/9 Inverz Tűz ***** válasza:
De ha találsz egy csinosabbat, aki viszont téged választ, akkor átbillen a mérleg a te oldaladra. Sőt az a lány is vonzóbbnak fog találni, aki téged elutasított. :)
2014. jan. 2. 09:17
 5/9 A kérdező kommentje:
De miért választana engem egy " jobb " nő, ha a nála kevésbé tetszetős sem érte be velem ?
2014. jan. 2. 10:35
 6/9 anonim válasza:
Azért mert minden lánynak más az ízlése..:) Mindenkinek más jön be pl a barátnőm meg én kb ugyanúgy nézünk ki de tényleg a pasi ízlésünk teljesen más...
2014. jan. 5. 23:42
 7/9 anonim válasza:

Nos, ha jobb nőt akarsz ki kell tűnj valamiben.

Pl: pénz, intelligencia, humor, sport, politika.

Ez olyan mint a horgászat, ha egy allatmenhelyi önkéntes csajt akarsz nem rughatod fel a kutyákat. Stb.

2014. jan. 5. 23:49
 8/9 anonim válasza:
Politikában hogy lehet kitűnni? :D
2014. jan. 6. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk Te vagy a miniszterelnök. Bár ha a szőke srácok jönnek be a lánynak, akkor lehet, hogy ez se jó.
2014. febr. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!