Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kicsit félre érthető voltam. Ha valaki nem szereti a gyerekeket az később változhat? (27 éves lány az illető)
es olyankor mi van, ha egyaltalan nem jon el az az erzes, hogy gyereket szeretnel? akar ferfi, akar no eseteben.
miert olyan fontos a gyerek? miert a gyerek az elet ertelme? miert kell egy utod?
Remélem akkor fog változni a véleménye mert jelenleg nagyon nem bírja őket. . . Mondjuk nem egy tipikus nőies nő
ezért írtam ki a kérdést hátha valaki átélt ilyet esetleg ő maga változott meg. . .
Minden nőben benne van az "anya" és minden pasiban előjön,hogy át akarja adni a géneket! Nekem van olyan barátnőm aki világ életében utálta a gyerekeket! Most meg nemrég szült és remek anya!
Minek a gyerek? Majd megtudod,hogy milyen érzés ha neked is lesz! Leírhatatlan! Mindnnél fontosabb a számodra és mindenben előnyt élvez! Komolyan az élet értelme!
Nem az utód miatt elsősorban azért mert nagyon szeretem a gyerekeket.
Nem lenne rossz egy saját, viszont kicsit fura számomra, hogy más nem szereti és ez kicsit beárnyékolja a jövőképem
1. Nem mindenki akar gyereket.
2. Ne azért jöjj össze valakivel, hogy megváltoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!