Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú egyértelműen kedvel titeket, de nektek viszont egyáltalán nem jön be az illető, akkor mit vártok tőle?
Te megmondtad neki, hogy kedveled? Leírásodból azt veszem, hogy nem, csupán 'egyértelmű'. Akkor ő mit 'beszéljen meg' veled vagy utasítson el? Hogy ő égjen be ha esetleg mégsem tetszik neked (na persze ez nem igaz, de ő nem tudhatja biztosra), stb? Miért felé vannak elvárások, amikor ő nem tehet róla, hogy nem akar tőled semmit.
Ha én tetszek egy fiúnak, akkor azt várom tőle, hogy fogadja el a nemleges választ vagy utalásokat és hagyjon. Ne akarjon velem "megbeszélni" meg elintézni, mert ez az ő ügye és nem az enyém, ne akarja rámerőszakolni. Ha amúgy kedvelem, akkor sajnálnám a dolgot és szívesen lennék a barátja. De ezt a legtöbb ember nem bírja és önzőnek gondolnám, úgyhogy maradna az, hogy többet nem beszélünk.
pedig megmondtam neki,hogy kedvelem.
Szerintem csak az a baja,hogy idősebb nálam 3 évvel,és ez neki gáz,vagy nem tudom, de ezt nem mondja a szemembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!