Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerek egy lányt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy lányt, akinek szerelmet vallottam, de kikosarazott, nem vagyok az esete. Viszont egyértelműen látszik rajta, hogy boldogtalan. Én ezt nem tudom elviselni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 14:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint azt írta, hogy barátként tud elképzelni, mert amúgy tisztel sokmindenért, meg intelligensnek tart... De nem vagyok képes nézni, mint szomorkodik. Ha tényleg komolyak a szándékaim, érdemes-e közelednem hozzá gyengédebben?
2009. márc. 17. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy az esete.

Később sem leszel az.Ezt el kell fogadni..

Nem tanácsos tovább próbálkozni.. max azt éred el h meg se fog ismerni.

2009. márc. 17. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást, és hogy magadat se kínozd, a barátságát is felejtsd el...legalábbis addig, amíg nem találsz másvalakit.
2009. márc. 17. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne érdekeljen, hogy szenved? Milyen ember lennék?
2009. márc. 17. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
olyan ember akit furdal a lelkiismeret de végül nem lesz boldogtalan:)
2009. márc. 17. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"barátként tud elképzelni, mert amúgy tisztel sokmindenért, meg intelligensnek tart"

igen. Hát persze. Ez sablon szöveg. Hagyd a francba. Majd kiszomorkodja magát, de te ezen nem tudsz segíteni.

25/f

2009. márc. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!