Titeket párválasztásnál befolyásol az illető keresztneve?
Figyelt kérdés
Akár tudat alatt is. Akár maga a név vagy csak egy része, mondjuk valamiért csak a magánhangzóval kezdődő keresztnevű illetők "tetszenek" inkább.2014. jan. 4. 15:52
11/17 anonim válasza:
Nem szeretném, de tudat alatt van, hogy így alakul. A szélsőségeket kerülném, ha lehet, de amúgy bármi jöhet, ha el lehet dönteni róla egyértelműen hogy fiú vagy lány név. :D
12/17 anonim válasza:
Igen, én csak À betűvel kezdődőkkel jövök össze. Most Àrmándó a párom.
13/17 anonim válasza:
Mindegy, csak ne Lakatos Britniszpírsz legyen! :D
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy hulyeseg, de ha egy sracnak nekem tetszo neve van ( Krisztian, Mark, Daniel, Gergely, Andris) akkor mar hatalmas elonyre tesz szert :)
15/17 anonim válasza:
Velem is így van mint utolsóval, vannak favorit neveim és akkor nekem is felcsillan a szemem ha közülük van.
16/17 anonim válasza:
De jo, hogy van mas is, aki ilyen :)))
17/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. :) A Leventék és a Balázsok sokkal nagyobb előnyben vannak látatlanban is. :D De nyilván nem név alapján választok elsősorban.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!