Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltál már úgy, hogy visszauta...

Voltál már úgy, hogy visszautasítottál valakit és később megbántad vagy visszautasítottak téged és később az illető megbánta?

Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam az utóbbi volt :)
2013. dec. 25. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Volt. Mindkettő.
2013. dec. 25. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt már, hogy visszautasítottam egy lányt. De nem bántam meg, mert visszataszítóan viselkedik. Ha visszautasítok valakit, annak nem olyan triviális oka van mint, hogy pl nem tetszik a szempillája hossza. Általában olyat utasítok vissza, akivel semmit sem akarnék elképzelni.
2013. dec. 25. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt már*
2013. dec. 25. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, te melyik kategóriát erősíted?
2013. dec. 26. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Elöbbi. Azóta sem láttam a srácot, söt a nevét sem tudom, de valahogy annyira más volt, mint a többi srác, hogy azóta is eszembe jut. Persze mivel csak egyszer találkoztam vele, és messze is lakik, végülis mindegy már.
2013. dec. 29. 09:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Lenne példám mindkettőre de legutóbb engem utasítottak el :/
2013. dec. 29. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
# 7: És megbánta az illető, vagy csak "reménykedsz" benne, hogy később megbánja? Amúgy szerintem ritka a megbánás, de előfordul!
2013. dec. 29. 17:34
 9/10 anonim válasza:
Mindkettő volt már.Olyan viszont nemrégiben volt h én utasítottam vissza egy fiút.Megbántam,írtam hogy találkozzunk,de végül nem lett belőle semmi,mert ahogy beszélgettem vele,rájöttem hogy egy nagy bunkó!! ;)
2014. jan. 10. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én tényleg csak akkor utasítok el valakit, ha semmiképp nem az esetem és nem tudnék elképzelni vele semmit.

Ha még nem tudom, inkább elmegyek vele egy randira, beszélgetni, de eddig még nem volt olyan, aki meggyőzött volna később, ha elsőre nem éreztem befutónak.

A második eset meg úgy fordult elő, hogy életemben egyszer próbálkoztam be, elutasított... de egy nap múlva írta, hogy megbánta és talákozzunk ha még nem írtam le... találkoztunk és azóta együtt vagyunk :)

2014. jan. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!