Nálatok szempont párválasztásnál, hogy az adott ember igényes-e pl. a helyesírására?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 16:58
3/15 anonim válasza:
igen, gondóllom ellég kevesseknek lene szinpatíkús ha vki rósszúl irna :D
6/15 anonim válasza:
Igen. Ez általában elég sokat elárul az illetőről.
7/15 anonim válasza:
Igen nagyon számit,ha csak 1-2 szót nem helyesen ir,az még talán elfogadható.Van olyan ismerősöm hogy 10 percig tart mire kikövetkeztetem mit is akart irni.Havernak elmegy,de kapcsolatra biztos nem kéne.
8/15 anonim válasza:
igen
persze ha elgépel vmit vagy nem tökéletes minden az nem baj, csak legalább az alapvető dolgokat írja le jól és érthető legyen
9/15 anonim válasza:
Nagyonis. Írásban is sokat kommunikálok az emberekkel, ez a mai világban nem meglepő. Igenis fontos, hogy az az ember, akit páromnak választok, legalább annyira figyeljen oda erre is, mint sok minden másra is. Volt, hogy összejöttem olyannal, aki nem tudott helyesen írni. Én szégyelltem magam helyette az ismerőseim előtt, mikor a facebook falamra kiírt valamit...
10/15 anonim válasza:
Az tuti jó lehetett 9-es... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!