Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálatok szempont párválasztásn...

Nálatok szempont párválasztásnál, hogy az adott ember igényes-e pl. a helyesírására?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát tegyük fel, hogy van egy tényleg nagyon intelligens, értelmes, tájékozott, művelt stb. valaki aki mégsem tud helyesen írni... Ilyen esetben talán nem lenne zavaró de hát ilyen nem nagyon van, általában az értelem együtt jár azzal, hogy tud az illető helyesen írni is, szóval...
2014. aug. 6. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

igen, bár én már olyan szinten vagyok, ahol nincs olyan ember, aki nem jó helyesíró:) vagyis nyilván elrontunk egy-két dolgot, de azért nem olyanokat, mint amiket itt szoktak a válaszolók:)

elitgimibe jártam, majd elitegyetemre, phd-re, most pedig diplomásokkal dolgozom, nem is ismerek olyat, aki nem tökéletesen beszél vagy ír:D

2014. aug. 6. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar ha nem tud helyesen irni a pasi. L
2014. aug. 6. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igen. 1-2 elgépelés még belefér, mert emberek vagyunk, néha mindannyian hibázunk.
2014. aug. 6. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem fontos.

Én sem írok sokszor helyesen, de ha valaki szándékosan igénytelenül rosszul ír, (kivéve ha épp ezzel viccel) az engem egyenesen irritál.

Pl.: teccik, szeressük, télleg, műccsék

Vagy, ha valaki a -ban -ben toldalékoknál lehagyja az N-t.

Az ilyen emberekkel nem is szívesen beszélgetek írásban. Főleg, ha sem vesszőt, sem mondatvégi írásjeleket nem használ, ezért többféle képpen is lehet is lehet értelmezni a mondandóját.

2014. aug. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!