Párválasztásnál a gyerekem véleményét is számba vegyem?
Egyedül nevelem a lányokat és új nőkkel ismerkedek.Viszont ránézve azért már azt érzem,hogy neki is jó kell legyen nem csak nekem.
Vagy rosszul gondolom?
Nagyon jó :) Nekem pl. Anya megkérdezte a három lehetséges közül, hogy melyik szimpi, én ráböktem a mostani nevelőapámra. :)
14L
Ésszerű mértékben igen.
Szerintem egyértelmű, hogy olyat nem választasz, aki rosszul bánik a gyerekeddel. De azért ne ő döntsön helyetted. Úgy érem, ne olyat válassz, aki te nem igazán szeretsz, csak mert a gyereknek ő a legszimpatikusabb első látásra.
az utolsó hozzászólóval értek egyet, beszéld meg a gyerekkel is de ne kizárólag rajta múljon a döntés. tőlem is megkérdezte anyukám (bár én nem mertem megmondani, hogy nem szimpi a fószer:D),aztán mikor nagyobb lettem és lett valakije akkor azt mondtam:messze lakom innen és csak hétvégére járok haza, nem sok beleszolásom van hogy kit választasz,neked legyen jo. ig te boldog vagy vele nekem is jo,elfogadom
20l
szval kerd ki a velemenyet,beszeld meg vele,ha nem tetszik neki akkor mondja el mit kifogasol benne,nem tudom hany eves a lanyod,de minden koru gyermekkel meg lehet beszelni ezt sztem
4 éves még kicsi :)
De van esze már,és azért a legjobbat akarom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!