Elsősorban tini lányok véleményét várom. Mit gondoltok rólam?
17 vagyok magas izmos jóképű.
Szabadidőmben gitározok vagy repülőmodelleket épitek amik repülnek is es ezekkel versenyezni jarok a csapattal.
Középiskola után szeretnék továbbtanulni pestre mivel nagyon szeretnék gépészmérnök lenni 4 es tanuló vagyok.
Jó a humorérzékem es mások szerintis vicces vagyok.
17 vagyok,nekem végülis bejön. De szerintem ennél több dolgon múlik az,hogy valaki nekem tetszik-e vagy sem,vagyis inkább hogy járnék-e vele,vagy sem(mert mint ember vagy mint barát,minden rendben)
Alapból jó,mert nem egy hulladék kis kölyök vagy,aki amúgy belsőre nulla és dögunalmas sablon,mint a legtöbb korunkbeli,szóval sokkal előbb figyelnék fel rád hozzájuk képest,az biztos.:D
Egy kapcsolat viszont komplexebb.. mennyire mutatod ki az érzelmeidet,hogy reagálsz bizonyos dolgokra,mennyire vennéd komolyan a kapcsolatot,és egy bizonyos szinten még a külső is változtat az összképen,hiszen relatív a szép és relatív a ronda is. Sokak rondának tartják az én ideálom és én is néha szörnyülködök az övükén.:P Most csak az alapján írtam,amit itt megtudtam,de ettől még teljesen más lehet "mindennel együtt" a véleményem. :)
17L
6-os: nem kell komolyan venni :))). Csak egy kis bátorításként írtuk valószínűleg. A mai srácok között azért az ilyen amúgyis ritka, emiatt kell bátorítani.
Kérdező: bármilyen (idegen)nyelvet írsz vagy beszélsz, minden országban megszólnak a helyesírás miatt. A legjobb az az, amikor kedvességből és nem lehordásból teszik ezt ... :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!