Hadjam inkább, vagy próbáljam meg?
Sziasztok!
Van egy lány aki tetszik nekem nagyon. Lassan 3-4 hónapja szakított az exével. Ma azt a hírt kaptam hogy tegnap smárolt az exével. :/ Én nem hittem el a haveromnak ezért beszéltem a lánnyal. Először kiakadt,nagyon ideges volt,azt mondta nincs köztük semmi. Rá.2 órára megkérdeztem igaz-e hogy smárolt vele és azt mondta igen az igaz DE! nincs köztük semmi. DE AKKOR miért smárolt vele..ezt nem kérdeztem meg. Azt mondja őszinte velem.. Nem tudom mi legyen.. Elmondjam-e neki az érzelmeim vagy hadjam a fenébe nehogy ha járna velem megcsaljon.. Egyik fele a szívemnek ezt diktálja,másik meg amazt..:(
Kérlek segítsetek, megy a zöld pipa aki segít. Üdv!
"megy a zöld pipa aki segít"
Terroristákkal nem tárgyalunk!
Amúgy meg, 3-4 hónap alatt még nem múlik el a szerelem, legalábbis nem teljesen, és a lány biztos hogy még odavan a srácért, VISZONT ha számon kéred rajta hogy mit csinál akkor érted nem lesz soha.
Úgyhogy keress másikat! Ha valami nem akar egyszerűen és magától menni, akkor mindig keress másikat.
#2: Hát értem. :/
#1: Te is csak a helyesírási hibákat lesed.. ebbe az egybe hibázok erre itt van.. De azért kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!