Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele, hogyan próbáljam elmondani neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel 14 hónapja együtt vagyunk.Nem rég szakítottunk,de újra megpróbáltuk mert hátha működik ha kicsit változunk. Én 14 ő 17 éves.Tudjuk egymás facebook jelszavát így ha volt hogy állandóan azt lestem, hogy mikor kivel beszélget,hova megy,kivel stb. Neki az volt a problémája hogy sokat csináltam a fesztivált ha elmegy szórakozni vagy ha lányokkal beszélget mert eléggé féltékeny típus vagyok.Elhatároztam hogy teszek a kapcsolatért és nem fogok hisztériázni illetve nem fogok belépni a facebookjába hogy elkerüljük a konfliktust,megbíztam benne. Egyszer úgy voltam vele hogy áh kicsit bele lesek hogy mi a helyzet.Az összes lányt bejelöli és jó pofizik velük ... De már szinte nem merem elmondani mi bánt mert állandóan támadásnak veszi és hisztinek. Amikor szépen normálisan megkérdeztem hogy miért jelöl be minden lányt és miért jó pofizik velük amikor van egy barátnője aki egyátalán nem beszél fiúkkal és hűséges vele? annyit mondott hogy bocs.. Teljesen tanácstalan vagyok kérlek segítsetek és ne haragudjatok ha hosszúra sikeredett.

#beszélgetés #konfliktus kezelése
2013. aug. 30. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
ne legyél szánalomhalom. kukázd.
2013. aug. 30. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
dobd a francba, 14 éves vagy még csak annyi fiú vár még rád. egy ilyen majomarcúnál ne ragadj le aki még csak nem is becsül.
2013. aug. 30. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A srácod szerintem jól ismeri a mai csajok gondolkodásmódját. Tudja, hogy így látod, hogy más csajoknak is szimpatikus, ezért még jobban ragaszkodsz hozzá.

Így több mindent megenged magának, mert érzed hogyha egy neked nem tetsző húzása miatt mosolyszünettel büntetni akarnád, akkor lenne jelentkező a helyedre.

De szerintem az ilyen srácok normálisabbak, mint azok akik túlzottan jófiúnak mutatják magukat, de kevésbé nyitottak.

2013. aug. 30. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:
És az a legviccesebb hogy amikor szakítani akart akkor ilyeneket mondott hogy szeret engem de mással akar lenni. wtf? mond valamit majd megtagadja .. meg hogy ő kiakarja élni magát és én nem hagyom ezt mert hisztizek mert nem akarom, hogy heti 4x részegen menjen haza... ő szórakozni és csajozni akar.. meg hogy miért vagyok ilyen féltékeny? nem lennék az ha nem "csajozna" miközben van valakije..
2013. aug. 30. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézusom, totál komolytalan. Sztem mielöbb zárd le a kapcsolatot vele, és keress egy érettebb gyereket. Úgy tudnám jellemezni az ilyet,h "kis hülye".
2013. aug. 30. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, úgy látszik túlzottan is őszinte hozzád. Én pl. nem játszottam ennyire nyílt lapokkal soha.

Ennyi idősen egy srác egyik oldalról örül hogy van egy csaja, de a másik oldalról meg ezt korlátnak érzi, mert így nem csajozhat, piálhat szabadon.

Sajnálna téged is elveszteni, de azt is sajnálná ha a féktelen bulizásokról (csajok, pia) kellene lemaradnia.

2013. aug. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!