Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele, hogyan próbáljam elmondani neki?
A srácod szerintem jól ismeri a mai csajok gondolkodásmódját. Tudja, hogy így látod, hogy más csajoknak is szimpatikus, ezért még jobban ragaszkodsz hozzá.
Így több mindent megenged magának, mert érzed hogyha egy neked nem tetsző húzása miatt mosolyszünettel büntetni akarnád, akkor lenne jelentkező a helyedre.
De szerintem az ilyen srácok normálisabbak, mint azok akik túlzottan jófiúnak mutatják magukat, de kevésbé nyitottak.
Igen, úgy látszik túlzottan is őszinte hozzád. Én pl. nem játszottam ennyire nyílt lapokkal soha.
Ennyi idősen egy srác egyik oldalról örül hogy van egy csaja, de a másik oldalról meg ezt korlátnak érzi, mert így nem csajozhat, piálhat szabadon.
Sajnálna téged is elveszteni, de azt is sajnálná ha a féktelen bulizásokról (csajok, pia) kellene lemaradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!