Györben manapsag hol bulizik a 18 körüli korosztaly?
Figyelt kérdés
Meglatogat kedves unokaöcsem Györben, aki most töltötte be a 18-at. 10 eve (akkor voltam en is annyi) szerdatol Vasarnap hajnalig lehetett menni valahova. Lapos, Bridge, Rock, söt meg valami hajo is volt a rakparton (nem csak a pizzazo).
Ahova jelenleg szoktam jarni, ott nem erezne jol magat, mert nagyon gyereknek szamitana az atlagos korosztalyt tekintve. Szeretnem, hogy jol erezze magat latogatasa soran. Jokepü, de szereny srac, aki nem valogatos a zenet illetöen, ha szep csajok razzak magukat hozza. Tehat: Hova vigyem bulizni Györben?
2013. szept. 6. 19:32
1/3 anonim válasza:
Én győri vagyok, és a helyedben a Mundoba mennék :)
2/3 anonim válasza:
LAPOS!
muhahahaha :D
na jó, be ne tedd oda a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!