Csak én gondolom úgy, hogy a lányok külsőre nagyon válogatósak lettek manapság?
Persze mert a nőknek az idők kezdete óta számított hogy mit mondanak róluk, meg hogy milyen az imidzsük, és most hogy a facebook mindennapos, telefonja meg mindenkinek van, és az infó fénysebességgel jut el mindenfele, ha összejönnének mindenkivel akit helyesnek találnak, akkor mindenki leknrvázná őket, az meg a legrosszabb dolog ami csak történhet velük, szóval nagyon oda kell figyelniük hogy kivel kezdenek valamit :\
De ha meg annyira cuki szemü srác vagy, és mellette van egy kúúl személyiséged, akkor ott működnie kéne a dolgoknak... :DDD Kondiba meg akármikor ledöngethetsz, ha a külsőddel akarod megfogni őket.. :D
A férfiak szerintem sokkal válogatósabbak... Igaz hogy én lány vagyok, de szerintem(és még mások szerint is) nagyon szép lányokat képesek leátlagosozni, lecsúnyázni! (és nem a szolis rövidruhás lányokra gondolom hogy szépek)
:/
Nos, én is így érzékelem, ahogy a kérdező. 35 éves, sportos férfi vagyok, egyáltalán nem előnytelen külsővel, bár nyilván vannak nálam jobb képű férfiak is.
Amíg nem volt párom, addig én is próbálkoztam pl. a Badoo nevű társkereső oldalon, ahol pontozni is lehet a fényképeket. És mit tapasztaltam? Azt, hogy pontosan ugyanazokat a képeimet a tőlem idősebb, 40 vagy akár 50 éves nők 8-9 pontra értékelték, míg a fiatalabb, 20-30 évesek csak 5-6-7 pontra. Annyira észrevehető volt ez a tendencia, hogy nagyon furcsállottam.
Szóval van valami abban, amit a kérdező megfogalmaz. Manapság sokkal többet számít a külcsín, és az előnyös megjelenés, a "jóképűség" fogalma is mintha 10-15 év alatt megváltozott volna. Vagy csak a nők lesznek tapasztaltabbak és realistábbak, ahogy idősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!