Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság egyre többen csak az interneten kommunikálnak?

Figyelt kérdés

Miért van egyre több olyan eset manapság, hogy két ember interneten beszél, személyesen meg nem, pedig lenne rá lehetőségük, ez olyan normális dolog lett, vagy mivel lehet ezt magyarázni? Miért csinál ilyet valaki, a félénkség lehet csak a magyarázat, vagy mi?

Több ilyet láttam már a környezetemben, és nem bírom megérteni.

2013. szept. 3. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert nem 1987-et írunk?
2013. szept. 3. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A túlságosan felgyorsult világ miatt van, mert nincs az embereknek egymásra idejük.
2013. szept. 3. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért,szerintem rossz ha csak már csak is leveleznek és alig találkoznak élőben.
2013. szept. 3. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ítélem el az internetes kommunikációt, de ez a jelenség olyan érdekes, nem?
2013. szept. 3. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, az interneten a monitor előtt az élőbeszédhez képest van egy csomó időd átgondolni mit akarsz közölni, a másik dolog, hogy akinek küldöd annak is rengeteg ideje van kigondolni, mit és hogyan akarsz válaszolni.

A való életben gyakorlatilag ha 3 percen át bámulok valakire, az már ultra gáznak számít, sőt nem is biztos, hogy tudok addig bámulni rá, mert faképnél hagy. A neten ha valaki 3 perc után válaszol- mert gondolkozott mit írjon-, az teljesen normális.

2013. szept. 3. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem...de ennek ellenére mégiscsak elég ciki ez, nem? Vagy ez tényleg normális, csak nekem fura?
2013. szept. 3. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
5.-hez csatlakozok, de végülis egy kicsit gáz mivel ha élőben találkoztok akkor ott viszont szinte megszólalni sem fogtok...
2013. szept. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!