Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tartják annyira sokan...

Miért tartják annyira sokan gáznak az interneten történő ismerkedést? Elmondanátok érvekkel tarkítva, hogy miért számít ez főbenjáró bűnnek sokak számára?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
mert maradiak félnek az újdonságtól amit még nem próbáltak
2013. aug. 20. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik, hogy neten csak pszichopata, befordult hülyekockákkal futhatnak össze, pedig a valóságban is ugyanakkora esély van arra, hogy a kiszemelt "jópasi" egy baltás gyilkos.
2013. aug. 20. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz,csak személytelen.Észre se veszed és le vagy pattintva.Nem láthatod a másik,hogyan gesztikulál,magyarul a kommunikáció szerintem csak csonkán jön létre,mert a testbeszéd,hanglejtés és a viselkedés mind hiányoznak ilyenkor.Szóval így nem tudsz megállapítani sok mindent és csak tapogatózol a sötétben.

Szerintem szar az egész.Nekem eddig egyszer vagy kétszer lett majdnem kapcsolatom netes ismerkedésből.Ráadásul,ha meg is ismersz valakit,elképzelhető,hogy tőled nézve az isten háta mögött lakik.

Mindenki ismerkedjen,ahogy tud.De szerintem interneten ismerkedni nem célravezető.

2013. aug. 20. 13:47
 4/8 anonim válasza:
Az én szerelmemet az interneten ismertem meg, már több mint 1 éve egyutt vagyuk ;) és nemértem míért hiszi valaki azt hogy ez baj... :)
2013. aug. 20. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán az őrültektől félnek,vagy a kamusoktól.

Én is rengeteg őrülttel futottam már össze,de nem zavar.

Vagy csak szimplán nem tanulok a hibáimból :D

2013. aug. 20. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

en sme ertem.

bár a csajoknak manpság midnen gáz. élőbe ne mert ne parkba nemjó mert sétl, bulizni ha elmegy akkor nem pasizini megy csak szorakozni, akkor nemjó, de neten sem, mert azmeg milyne már...

ők se tudják.

2013. aug. 20. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
csak azért gáz, mert nagyrészt géz emberek csinálják
2013. aug. 20. 14:25
 8/8 anonim válasza:
én is a férjemmel neten ismerkedtem meg!!! csodálatos férj!
2014. ápr. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!