Csak én vagyok az egyetlen, aki nem akarja elfogadni, hogy a másik nem többsége csúnya tartja, de még a saját neméből is sokan annak tartják?
Az a legfontosabb, hogy te el tudd magad fogadni.
Az, hogy cukinak és aranyosnak tartod magad az hát... na mind1, nem kötök bele.
Szoktál nézni tehetségkutatókat? Na ott is vannak gyöngyszemek, akik nem fogadják el az igazságot magukról, és kardoskodnak, hogy ők jók ;)
Hát ha annyira jól nézel ki és minden rendben van veled, akkor nem lehet nagy probléma :P
Tehát ha odamész egy plázacicához, aki válogathat a pasik között, akkor elküld a pi.csába.
Azok a "szürke egerek", akiknek bejössz, meg neked nem kellenek.
Szerintem vágd le a pö.csöd, mert ezzel a felfogással soha nem fogod használni.
Én lány vagyok, 16 éves (lassan 17) és kb 6-8 éve hallgatom a mai napig h milyen csúnya vagyok... a mai napig nem értem meg, barátom is van. De engem anyum és a bátyám is lecsúnyáz, hiába van kb. havonta 1-2-3 nap amikor szépnek érzem magam..:(
Ettől a te helyzeted gondolom jobb. Nekem a fülem és a fogam a csúnya :(
Szerintem az ilyet nem lehet elfogadni..
Patrik, te vagy az? :D
Na hogy válaszoljak is. Nem tudom, általában az emberek többsége aki csúnyának mondja magát, nem az.
Szóval én is csúnya vagyok, és egyébként pont tegnap jött velem szembe két csaj és így nevettek rajtam. Nem tudom miért. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy aki akar úgy is talál rajtad hibát, aki meg nem, ő az igazi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!