Ti elmondanátok neki vagy inkább hallgatnátok róla?
Lehet hogy csak kitalációnak fog hangzani, de sajnos igaz.
Még nyár elején megismertem egy skinhead fiút, nagyon szimpatikusnak tűnt, össze is haverkodtunk. Csak egy baj van, hogy cigány vagyok. Viszont ez egyáltalán nem látszik rajtam, se a bőrszínemen, se az öltözködésemen, se a beszédemen. A hajam festve van világos színüre, hogy még jobban elrejtsem, hogy cigány vagyok. A szüleimen és a testvéreimen pedig azért eléggé látszik, hogy honnan valóak. Ezért is mikor kérdez a családomról, minél jobban kerülöm a témát.
És a nyáron is többször találkoztunk és azt vettem észre, hogy szerelmes lettem belé. Úgy vettem észre, mintha ő is kicsit többet érezne barátságnál. És tudom, hogy ő utálja a cigányokat, többször is beszélgettünk róla. Direkt kérdeztem, és mondta, hogy még a normálisakat is. Szóval ez a tipikus mindenkit utálok, aki nem fehér fajta skinhead.
És nem tudom mit csináljak, most mondjam el neki vagy inkább hallgassak róla? Félek ha elmondom, akkor látni se akar többet. Még arra is képes lennék, hogy megszakítsam a családommal a kapcsolatot, csakhogy ne derüljön ki az igazság. Úgyis utálom őket, egyedül a nagypapám, aki normális a családban. Már két hete ezen rágódom, hogy mit csináljak?
Én 17, ő 12 éves
Hmm...érdekes...
"Én 17, ő 12 éves"
Már ebből ki lehet találni hogy hiperpigmentált az egyikőtök.
Jah úgy már más.
Hááát ezt bebuktad. :D
Úgy már más.
Hát, örülj, ha megúszod annyival, hogy látni sem akar. Az én skinhead haverjaimat ismerve nem nem úsznád meg ennyivel. Ha pedig velem egy pasi csinálna ilyet, letépném a tökeit, aztán odadobnák a haveroknak, hogy vezessék le rajta a napi feszültségüket.
Egy jó tanács: Előbb utóbb ki fog derülni, nem fogod tudni örökre eltitkolni. Úgyhogy ha jót akarsz magadnak, most azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, amíg még nem késő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!