Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti elmondanátok neki vagy...

Ti elmondanátok neki vagy inkább hallgatnátok róla?

Figyelt kérdés

Lehet hogy csak kitalációnak fog hangzani, de sajnos igaz.

Még nyár elején megismertem egy skinhead fiút, nagyon szimpatikusnak tűnt, össze is haverkodtunk. Csak egy baj van, hogy cigány vagyok. Viszont ez egyáltalán nem látszik rajtam, se a bőrszínemen, se az öltözködésemen, se a beszédemen. A hajam festve van világos színüre, hogy még jobban elrejtsem, hogy cigány vagyok. A szüleimen és a testvéreimen pedig azért eléggé látszik, hogy honnan valóak. Ezért is mikor kérdez a családomról, minél jobban kerülöm a témát.

És a nyáron is többször találkoztunk és azt vettem észre, hogy szerelmes lettem belé. Úgy vettem észre, mintha ő is kicsit többet érezne barátságnál. És tudom, hogy ő utálja a cigányokat, többször is beszélgettünk róla. Direkt kérdeztem, és mondta, hogy még a normálisakat is. Szóval ez a tipikus mindenkit utálok, aki nem fehér fajta skinhead.

És nem tudom mit csináljak, most mondjam el neki vagy inkább hallgassak róla? Félek ha elmondom, akkor látni se akar többet. Még arra is képes lennék, hogy megszakítsam a családommal a kapcsolatot, csakhogy ne derüljön ki az igazság. Úgyis utálom őket, egyedül a nagypapám, aki normális a családban. Már két hete ezen rágódom, hogy mit csináljak?

Én 17, ő 12 éves

2013. aug. 19. 00:15
 1/8 anonim válasza:
91%
Ő 12 éves?????
2013. aug. 19. 00:16
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi, 21 éves.
2013. aug. 19. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Hmm...érdekes...

"Én 17, ő 12 éves"

Már ebből ki lehet találni hogy hiperpigmentált az egyikőtök.

2013. aug. 19. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Jah úgy már más.

Hááát ezt bebuktad. :D

2013. aug. 19. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket nem értettem meg soha, vannak cigányok, akikről sok magyar példát vehetne (igaz, hogy <1%), őket nem utálom, a többit viszont én is... Akárhogy titkolod, előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, szóval szerintem jobb túlesni rajta... ha tényleg szeret, szerintem lehet jövőtök.
2013. aug. 19. 00:29
 6/8 anonim válasza:
64%

Úgy már más.

Hát, örülj, ha megúszod annyival, hogy látni sem akar. Az én skinhead haverjaimat ismerve nem nem úsznád meg ennyivel. Ha pedig velem egy pasi csinálna ilyet, letépném a tökeit, aztán odadobnák a haveroknak, hogy vezessék le rajta a napi feszültségüket.

Egy jó tanács: Előbb utóbb ki fog derülni, nem fogod tudni örökre eltitkolni. Úgyhogy ha jót akarsz magadnak, most azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, amíg még nem késő....

2013. aug. 19. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj ne csinálj hülyeséget mégha el is fogadná h cigány vagy akkor is nem lehet úgy együtt lenni h az egyikőtök utálja a másik fajtáját meg egész nap a cigányozást kellene hallgatnod...Ami meg a családodat illeti lehet hogy utálod őket de ha bajban leszel nem az a fiú fog segíteni hanem a családod..hagyd békén az a fiút egy ilyen agyoniskolázott ember aki "mindenkit utál aki nem fehér" nem érdemel meg egy ilyen normális lányt mint te. Amúgy meg annyi másik helyes és főleg normális fiú van a világon tudsz te majd válogatni eleget :) (hozzád hasonló normális cigányfiúk is vannak) :)
2013. aug. 19. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ki tudja, lehet te fogod megvaltoztatni a vilagszemleletet! Szerintem vard meg a megfelelo alkalmat, amikor mar biztos vagy az erzeseiben. Ha nem lesz kapcsolat belole, akkor meg minek mondanad el? Amennyiben pedig erosodnek az erzesei, majd ugyis latni fogod rajta. S akkor mar az o dolga lesz eldonteni, hogy az eloiteletei, vagy pedig Te. nekem ugy tunik, te talan az az egy % vagy, akit csak hirbol ismerunk sokan. Ebben az esetben pedig o kovet el majd hibat amennyiben ezert nem jar veled.
2013. aug. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!