Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti elmondanátok neki?

Ti elmondanátok neki?

Figyelt kérdés
Ami a lényeg,hogy van egy lány/nő. Eléggé fiatal vagyok(most korokat nem írok,nagykorú vagyok már de nem léptem még be a "nagyéletbe"). Van egy nő 10évvel idősebb nálam ,van egy kisgyereke(nem zavar). Egyéb okok folytán ide költözött mert elég nagy házba élünk és aki itt lakott az elköltözött, egyedül nem könnyű fenn tartani, és kerestünk úgymond albérlőt. Na ami a lényeg,hogy nagyon megtetszett hiába idősebb mint én, kedves -aranyos-szimpatikus, nem ez a lekezelő fajta mint a tinik, nagyon jó stílusa van és külsőre is nagyon szép. Látszik,hogy már érett,stb,stb. Kb 2hete ismerem(egy házban élünk csak ő feljebb) elsőre meg se mertem szólítani,de a napokban ilyen átlagos dolgokról eltudunk beszélgetni ő is kedves,meg minden és ez a külső látvány amit a belső értékei mellett képvisel. huhh. Na és ti mit csinálnátok a helyemben, elmondanátok neki,hogy mennyire bejövős vagy még inkább várjak vele vagy mit tanácsoltok nekem? Nyilván nem azt akarom,hogy egyből házasodjunk össze hanem közös programokat csinálni egymással jól érezzük magunkat meg ilyenek. Nem olyan vagyok mint a többi fiatal általában(tisztelet a kivételnek) ,hogy diszkózik mint az állat, drog,pia,cigi,stb. Egyiket sem csinálom én korosztályomba nem találom sose a megfelelőt ,mikor ránézek hasonló korú "baba" csajra az utcán egyből az jut eszembe,huhh de meg...nám. De ő iránta sokkal több mindent érzek és sokkal komolyabb tervem lenne mint a hozzám hasonló korú lányokkal. Nem akarom azt se,hogy túl korán tudja meg,hogy mit érzek iránta de azt sem akarom,hogy azt higgye, hogy nem csípem, nem bírom meg ilyesmi. Elmondjam vagy még várjak? Nekem ugye azt is figyelembe kell venni,ha rosszul sül el akkor nem tudom kikerülni mert nem külön házba lakunk. Ha azt tanácsoljátok,hogy mondjam el az sem lesz egyszerű mert nagyon bátortalan vagyok ilyen téren. HELP ME! :)
2013. jún. 19. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
A flörtölésről hallottál már? Óvatosan puhatolózzál, mert lehet, hogy abszolút hiú ábrándokat kergetsz. Ha nem, akkor idővel beindul a kémia. Addig is udvarolgass.
2013. jún. 19. 13:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Hallottam persze, ezért is kértem a segítségetek mert nem vagyok ez ügyben, ráadásul ilyen korosztályban tapasztalt. Én is úgy terveztem,hogy várok még. De várom a további tanácsokat, és ahogy mondtad természetesen az is benne van a pakliban,hogy nem lesz semmi. De ezt is eltudom fogadni nem leszek ez miatt öngyilkos..
2013. jún. 19. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!