Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti várnátok vele pár hónapot vagy most meg elmondanatok?
Barátnőmmel a kapcsolatunk már nem olyan mint volt. Most erettsegizik es nagyon hisztisse es kisse tavolsagtartova valt.
Nagyon szeretne egyetemre menni de az emelt torije nem ugy sikerult ahogy kellett volna es most nagyon lobbanekony, szar kedve van, mert valószinű, hogy nem jut be egyetemre. Ezeket persze megertem de ha en most erzem mindezt, hogy a kapcsolatunk egy kis megbeszelesre szorulna akkor mit tegyek?
Ti várnátok vele míg lenyugszanak a kedelyek (augusztus) vagy most mondanatok neki.
mé ne jutna?
max nem az első helyen megjelöltre, hanem a másik 2 re.
ammeg ne b*szogassad, hagyjad. ne mássz rá, adj neki életteret. bőven elég ha most csak 7 végente taliztok, nemkell mindne nap vagy 2 naponta felkeresni.
volt már szóbelije? ha nem akkor azt huzza meg erőssen!
ha volt, akkor is hagyd a csajt. hahiányzol neki, és akar majd téged keres. ne hozd fel neki a témát, semmi ilyesmit, jobb ha ne juttatod eszébe, s ne is nyugtatgassad.
kapcsolodjatok ki ennyi.
sztem ne zavard még el. ha egyetemre kerül ott ugysem sok kapcsolat amrad életben, és annyi lesz az új élmény, hogy könnyebben tulteszi magát a szakításon.
TANULJ MEG VÁRNI BAMMEG...
előre megmondom, hogy nagyon rövid életű kapcsolataid lesznek ezzel a felfogással!
Én azt mondanám, hogy ebben a helyzetben nem látom értelmét, hogy keressem, hiszen nem tudom, hogy mikor milyen hangulatban érem. Bűnbak sem szeretnék lenni sem az ő, sem a szüleinek a szemében. Elmondanám, hogy engem bármikor kereshet, ha van rá ideje és a hangulata is megfelelő. Ezt azonnal elmondanám és nem keresném többet.
Ha az utolsó érettségi vizsga napján sem hív, akkor nincs miről tovább beszélni.
Ha keresne, akkor az érettségi után elmondanám, hogy nem szeretnem a hisztit, tiszteljen meg annyival, hogy a jövőben ezt kihagyja a kommunikációs repertoárjából. Nem várhatsz ezzel hónapokat, mert augusztusig ezt fogod hallgatni. Ha sikerül bejutnia egy komolyabb egyetemre, akkor meg évekig ezt kell elviselned. Nem kell zsarolni olyanokkal, hogy utoljára viseltem el a hisztit, de ha mondókád után is hisztizik, akkor azonnal dobni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!