Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a férjeteknek ha a barátja kikezd veletek?
Itt már eleve veled is gáz van.
Ha valóban szereted a férjed, akkor hol a határozottság????
Azonnal kidobod, hogy takarodjon, és nem kezdesz el gondolkozni azon, mi lenne ha.
Mert igenis gondolkoztál rajta és nyitva hagytad magadban a kaput.
Mindenképp mondd el a férjednek, mert ha kiderül, hogy nem mondtad el, még nagyobb baj lesz.
Hihetetlen, hogy én, 21 évesen érettebb vagyok az élethez mint egy családos ember.
Az miből derült ki, hogy a kérdező elgondolkodott, mi lenne, ha...?
Én szerintem hasonlóan csináltam volna, határozottan elküldöm, közlöm, hogy erről soha többet ne merjen még csak gondolkozni sem. Ha többé nem viselkedikígy, akkor hallgatok.
Teljesen egyetértek az elsővel.
Tudod mit tettem volna? Közlöm vele, hogy én nem így érzek, soha nem fogod viszonozni az ő érzéseit és sürgősen verje ki ezt a fejéből főleg, mert neki is családja van, majd elküldeném.
Ezt követően elmondanám a páromnak, hogy mi történt. Na nem akarnám bemocskolni a barátját, tehát normális körülmények között, kicsit őt védve tenném azt, lehet mentségeket is felhoznék a védelmére, mert nem akarnám, hogy nekiessen a barátnak.
Mindenesetre a párommal megbeszélném...
Egyébként hova ment el hozzád? Részegen hozzátok vagy mi?
Első voltam.
Igen, mondd el, de azt is tedd hozzá, hogy részeg volt, így meg fogja érteni.
Ki az első, a férjed vagy a barátja?
Erre válaszolj magadnak.
Gondolj fordított esetben...te mit szólnál ha a férjed eltitkolná, hogy a barátnője rányomult majd neked erről nem szólt?
Én tudom, hogy a párom nagyon becsapva érezné magát, ha megtudja és nem tőlem, nem akkor..
Én is elbizonytalanodnék, mert ha eddig jóban voltunk, akkor mégiscsak sajnálnám, ha tönkre kéne tennem ezt az egészet. De el kell mondanod, mert ha nem, akkor még baj lehet belőle. Illetve ha nem mondod el, megkérdőjelezhető a pároddal szembeni őszinteséged. Azt tanácsolom, hogy mondd el, de azt is, h részeg volt.
Egyébként én csak akkor nem mondanám el, ha én is akarnék tőle valamit... Ha szeretem a páromat, akkor biztos nem hallgatnám el, még ha be is jön az a másik pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!