Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a férjeteknek ha a barátja kikezd veletek?
Hát, nehéz ügy.
Ha szigorúan monogám kapcsolatban vagytok, akkor én nem cizellálnám, amíg nem ismétlődik meg, csinos csaj vagy, bárkinek bejönnél, nem csak neki.
Belegondolva kérnék tőle egy randit, amikor józan körülmények között megbeszélitek, hogy ez nem pálya, meg egyébként is mi van a felesége és közte.
Most ha elmondod, a férjed nem sokmindent tud tenni, csak megromlik a viszony.
Ha esetleg lenne folytatás a baráttól, akkor venném elő a férjedet, hogy helyzet van, tudnia kell róla, és ha kell, akkor beszélgessen ő (is) el a cimborával.
Ha szabadabb felfogású vagy, és tudtok nyíltan szexualitásról beszélgetni, akkor a másik két felet is meg kel interjúzni, és 4-en megegyezni, hogy mi az, ami mindenkinek elfogadható és betartandó.
Bár nem vagyok férjnél, de...
Szerintem én nem mondanám el, max megemlíteném, hogy a barátja megjelent nálam részegen. Végülis az ember sok butaságot beszél össze ittasan, nem tudhatom, hogy tényleg komolyan gondolta-e, vagy csak a pillanat hevében. És igen, mivel neki is megvan a saját családja, azért nem szeretném azt sem szétrombolni ez az egyetlen egy alkalom miatt. Szerintem addig, amíg egyedi esetről beszélünk, és tényleg nem történt semmi, plusz még részeg is volt, addig nem kell úgy igazán komolyan venni.
Viszont ha már többször előfordulna, részegen-józanon egyaránt, akkor biztos elmondanám. Ha már biztosan tudom, hogy nem csak a pia beszélt belőle, hanem tényleg komolyan gondolja, akkor én magam is beszélnék vele, és természetesen a férjem is beleavatnám a dolgokba.
De mint mondtam, én nem vagyok egyelőre férjnél, és még fiatal is vagyok, szóval nem tudhatom, hogy mondjuk 10 évvel idősebbként, gyűrűvel az ujjamon és kisgyerekkel a karomon hasonló helyzetben hogy döntenék.
Akkor ezekután nem értem mire vársz. Vigyázz ezzel, mert egyszer berág a haver, hogy te visszautasítod őt és szépen odaállít a férjedhez, hogy te kikezdtél vele és folyton célozgatsz neki..
Szóval a helyedben sürgősen beszámolnék erről.
ha én lennék a helyedben, adnék egy lehetőséget,még egyszer utoljára, személyese, józanul, kettesben beszélnék vele erről, hogy ez mégis mi akart lenni. Illetve figyelmeztetném, ha előfordul újra, akkor megbeszélném a férjemmel.
Ilyenkor örülök, hogy a férjem baráti körében , legalábbis amennyire én tudom mindenki hűséges a párjához, bár házasok csak mi vagyunk egyenlőre.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!