Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanátok a férjeteknek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a férjeteknek ha a barátja kikezd veletek?

Figyelt kérdés
a párom barátja eljott hozzám és elmondta mennyire vágyik rám,és hoogy találgozgathatnánk.a mi kapcsolatunk is baráti alapon volt mert mind a 2 en családoak vagyunk.láttam rajta ,hogy ivott és elkuldtem mondtam majd máskor beszélünk de ugy egyeztünk meg hogy ez a beszélgetés 2 közt marad.de akkor most a férjem és a ő párját is becsapom a hallgatással?
2013. máj. 24. 13:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én biztosan elmondanám, sőt, a pasinak is megmondtam volna, hogy el fogom mondani. Csak azért, mert ő nem bír a f.rkával, én titkolózzak a párom előtt? Na nem. Nem hazudnék a férjemnek egy barátja kedvéért sem.
2013. máj. 24. 14:02
 12/21 A kérdező kommentje:
de ha a férjemnek elmondom akkor megtudná az ö párja is és akkor öt azonnal elhagyná.azzal meg már 1 családot tennék tönkre.
2013. máj. 24. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz ügy.

Ha szigorúan monogám kapcsolatban vagytok, akkor én nem cizellálnám, amíg nem ismétlődik meg, csinos csaj vagy, bárkinek bejönnél, nem csak neki.

Belegondolva kérnék tőle egy randit, amikor józan körülmények között megbeszélitek, hogy ez nem pálya, meg egyébként is mi van a felesége és közte.

Most ha elmondod, a férjed nem sokmindent tud tenni, csak megromlik a viszony.

Ha esetleg lenne folytatás a baráttól, akkor venném elő a férjedet, hogy helyzet van, tudnia kell róla, és ha kell, akkor beszélgessen ő (is) el a cimborával.

Ha szabadabb felfogású vagy, és tudtok nyíltan szexualitásról beszélgetni, akkor a másik két felet is meg kel interjúzni, és 4-en megegyezni, hogy mi az, ami mindenkinek elfogadható és betartandó.

2013. máj. 24. 14:15
 14/21 A kérdező kommentje:
4 edik igen hozzánk a házunkba,a férjem is otthon volt csak ö kint volt először beszéltünk mi aztán mikor elküldtem ment a páromhoz és ugy viselkedett a párommal mintha semmi sem történt volna a legjobb haverok
2013. máj. 24. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok férjnél, de...

Szerintem én nem mondanám el, max megemlíteném, hogy a barátja megjelent nálam részegen. Végülis az ember sok butaságot beszél össze ittasan, nem tudhatom, hogy tényleg komolyan gondolta-e, vagy csak a pillanat hevében. És igen, mivel neki is megvan a saját családja, azért nem szeretném azt sem szétrombolni ez az egyetlen egy alkalom miatt. Szerintem addig, amíg egyedi esetről beszélünk, és tényleg nem történt semmi, plusz még részeg is volt, addig nem kell úgy igazán komolyan venni.

Viszont ha már többször előfordulna, részegen-józanon egyaránt, akkor biztos elmondanám. Ha már biztosan tudom, hogy nem csak a pia beszélt belőle, hanem tényleg komolyan gondolja, akkor én magam is beszélnék vele, és természetesen a férjem is beleavatnám a dolgokba.

De mint mondtam, én nem vagyok egyelőre férjnél, és még fiatal is vagyok, szóval nem tudhatom, hogy mondjuk 10 évvel idősebbként, gyűrűvel az ujjamon és kisgyerekkel a karomon hasonló helyzetben hogy döntenék.

2013. máj. 24. 14:38
 16/21 A kérdező kommentje:
ez már nem az elsö eset ,de igy még hogy ide jött volna csak ezért elmondani ráadásul ugy hogy tudta hogy a férjem is otthon van már nagyon merész volt
2013. máj. 24. 14:43
 17/21 A kérdező kommentje:
csak eddig viccelödve célozgatot rá de nem vettem komolyan azt hittem hülyül
2013. máj. 24. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor ezekután nem értem mire vársz. Vigyázz ezzel, mert egyszer berág a haver, hogy te visszautasítod őt és szépen odaállít a férjedhez, hogy te kikezdtél vele és folyton célozgatsz neki..

Szóval a helyedben sürgősen beszámolnék erről.

2013. máj. 24. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja és azt is elmondanám, hogy már korábban is célozgatott, de nem vetted komolyan, mert azt hitted csak hülyéskedik. Viszont legutóbb mikor itt volt, akkor odament hozzád és konkrétan elmondta mi a helyzet és úgy gondoltad, hogy mostmár itt az ideje, hogy szólj, mert ezt most már nem csak viccelődésnek gondolod. Hozzátenném azért, hogy részeg volt, de ez így mégsem állapot és tudnia kell róla.
2013. máj. 24. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:

ha én lennék a helyedben, adnék egy lehetőséget,még egyszer utoljára, személyese, józanul, kettesben beszélnék vele erről, hogy ez mégis mi akart lenni. Illetve figyelmeztetném, ha előfordul újra, akkor megbeszélném a férjemmel.

Ilyenkor örülök, hogy a férjem baráti körében , legalábbis amennyire én tudom mindenki hűséges a párjához, bár házasok csak mi vagyunk egyenlőre.

27/N

2013. máj. 24. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!