Mit tegyek? Megismerkedtem az interneten egy sráccal, de az utóbbi időben azt vetten észre hogy ha én írok neki akkor beszélünk, ő nekem nem szokott írni pedig fent szokott lenni.
Figyelt kérdés
véleményt kérek. nem akarok "felesleges köröket futni". Arra gondoltam h ezt megmondom neki és hogy ha komolyan gondolja akkor remélem változtatni fog rajta.2013. aug. 30. 21:23
1/15 anonim válasza:
nem gondolja komolyan...ha komolyan gondolná keresne.
2/15 anonim válasza:
Nem értem, miért akarsz követelőzni egy idegennél. Még nem is ismered, de változtatni akarsz rajta?
Próbálj keresni olyat, akivel van összhang, a másik megváltoztatása nélkül.
3/15 A kérdező kommentje:
azért gondolom ezt problémának mert ez így olyan mint ha én akarnék csak vele lenni ő meg velem nem és talán mintha teher lennék
2013. aug. 30. 21:24
4/15 anonim válasza:
Mivel férfi, és ezt teszi, az semmi jót nem jelent számodra.
6/15 A kérdező kommentje:
és szerintetek csak hagyjam vagy beszéljem meg vele?
2013. aug. 30. 21:26
7/15 anonim válasza:
Lehet,hogy csak nem akar nyomulni.
Kérdezz rá.
9/15 anonim válasza:
az internetes ismerkedéstől ne remélj sokat. lehet, hogy nem érdekled, de az is lehet, hogy arra vár, hogy te írj! vagy csak túl félénk. velem előfordult, hogy azért nem írt rám, mert azt gondolta nem érdeklem. de írogattam neki és aztán nem lett amúgysem semmi xD
10/15 anonim válasza:
Egy pasinak ha kellesz, az jelentkezik.Mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!