Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval az interneten 3 hónapja. (Sajnos 230 km távolság van közöttünk) 3 hónapja ismerkedünk, de ő még mindig nem tudja eldönteni mit akar velem kapcsolatban. Van értelme folytatni?
Felejts el. Én 18 évesen 1 hónapig jártam le pontosan 200-200 Km autóval. Mert vonattal is ugyan ennyibe került volna Budapest-Kaposvár csak időbe több. Hétvégente nem mentem dolgozni inkább, összesen 4x mentem le hozzá. A csaj sose vállalkozott volna arra hogy ő is feljöjjön hozzám (pedig anyja apja is mondta feljöhetne) fizetik is. Jó ötletnek tartották hogy a lányuk ilyen pasira talált mint én. Nagyon jól megvoltunk. Csak nem értettem miért nem akar ő is annyira engem mint Én őt. Hiába tökjól megvoltunk msn-en hónapokon keresztül.... Gyakorlatban meg nem bizonyított úgy és nem is kellettem neki annyira mint ahogy előadta sőt csak ismétlem magam: Ha arról volt szó hogy neki is kéne tennie valamit értem (órákat utazni) ááh abba nem ment bele (pedig volt róla szó hogy jön ő is de valami érdekes mindig közbe jött. Ez a történet 2 évvel ezelőtt történt. Én is Ő is szüzek voltunk. Hittem volna a szűz csajokról azt hogy belém fog zúgni és bármit meg tesz értem. De tévedtem. Én már akkor bármit megtettem volna érte amikor még nem is találkoztunk. Énis 2-3 hónapig msn-eztem vele. És gondold el jól kerestem, akkor még volt jó autóm és jó is lett volna a kapcsolat. De ő ezt egyáltalán nem értékelte. Ebből kiindulva lehetséges ha ő meglátogatna téged neked egyáltalán nem fordulna meg a fejedbe Te is átmenj hozzá Én már ezért nem bizom meg a csajokba. Ezenkívül rengetegszer történt hasonló "szeretlek téged" kapcsolat amik ismét csak 1-2 hétig tartottak.
Nem adok sok reményt a távkapcsiba....
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!