Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megismerkedtem egy sraccal az...

Megismerkedtem egy sraccal az interneten? Es nem jott ossze az elso talalkozo mer nekem meg nem engedik? Valaki otlet?

Figyelt kérdés
Az van h nem hinnem h megjatssza magat v egy pedofil allat v barmi. Total helyes es azt irta h en is neki. Csak nekem nem engedik meg a talalkozot, es 1 ev mulva tudnank eloszor talizni. Ezt megirta nekem h orommel var. Vajon ez igy is marad? Nem lesz az h idovel megszunik a kapcs es vege? Tul sok az 1 ev? Tortent barmi hasonlo barkivel?
2013. júl. 20. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
semmi
2013. júl. 20. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
semmi.. majd jön egy másik
2013. júl. 20. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát minek mondtad el másnak ??? :DD
2013. júl. 20. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Én biztos nem levelezgetnék egy évig.
2013. júl. 20. 19:12
 5/9 A kérdező kommentje:
szoval akarmilyen helyes es pozitiv es megerto valaszokat ir, tuti h az 1 ev tul sok. ti fiuk tenyleg nem varnatok ennyit?
2013. júl. 20. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
1 évet??? Hát megbocsáss, de az egyeszrűen: k**va sok. Én azt nem értem h mi a fenéért nem lehet vele találkozni, egy év múlva mivel lesz más?
2013. júl. 20. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

mármint, hogy addig nem lehet barátnője és semmi ilyesmi?:D

hát akkor sok :D

ha csak szimplán barátok vagytok, akkor nem sok :D mármint nekem van olyan barátom, akit a neten ismertem meg köbö 5 éve, és még egyszer se találkoztunk :D:D

2013. júl. 20. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan ronda, mint én, akkor egy éve múlva is csj nélkül lesz és megvár.
2013. júl. 20. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:
okesan nez ki, de nem olyan baratok vagyunk. van akivel tortent hasonlo dolog? vagy h mi sult ki egy egyszeru levelezesbol. arra is jo a valasz. :)
2013. júl. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!