Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Interneten megismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten megismerkedtem egy sráccal, akivel naponta/kétnaponta szoktam beszélni. A minap felhozta a témát, hogy találkozni akar velem az őszi szünetben. Szerinted mit mondjak neki? Mármint, mit válaszoljak?

Figyelt kérdés

Februárban ismertem meg. 21 éves, én meg 13 vagyok :O

Még soha nem voltam szerelmes, nem is volt barátom (gondolom erre rájöttél)

Nem tudom, hogy mi legyen, mert én csak barátként tekintek rá, Ő pedig néha mintha nem így gondolna rám.

Tartok attól is, hogy vajon tényleg az a személy-e, akinek kiadja magát. Bár, elég valószínű, mert minden klappol.

Légyszíves írjatok tanácsot, hogy mi a véleményetek erről.

2010. jún. 29. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt a pedofilk*rvaéletet... Nem kispálya. 21 vs. 13 éves? Hát én nagyon gyorsan hagynám a fenébe.
2010. jún. 29. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de én nem találkoznék vele.. :S Ennyi évesen egy jóval tapasztaltabb, idősebb fiúval ismerkedni, aki ezek szerint nem csak "barátkozni" szeretne. hmm... Én a helyedben még várnék ezzel... :(
2010. jún. 29. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele, ez nem normális, hogy 21évesen egy 13 éves érdekli.Én 20 vagyok és nálam minimum a 16.
2010. jún. 29. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:

AZONNAL szakítsd meg vele a kapcsolatot, az az érzésem, hogy csak meg akar d*gni, valszeg reális..... nehogy közelebb kerülj hozzá! aztak*rva, ez félelmetes!

15/F

2010. jún. 29. 22:56
 5/11 Timi: ) ***** válasza:

Jajj,inkább ne,biztos nem társas játékozni akar,egy 21 éves fiúnak igényei"vannak,ha találkozni szeretne nem csak puszit akar,meg neten ismerted meg,sosem tudhatod,hagyd...nem a net miatt,hogy onnan ismered,hanem mert 21 éves te meg 13...

Nem lehet valami IQ pasi ha neten 13 éves lányokkal ismerkedik,nekem ez nem stimmel,nem lehet,hogy többet mondott?

Mindegy,akkor is,ne találkozz vele 13 vagy könyörgöm...

Ne haragudj ha megbántottalak vele,nem állt szándékomban!

23/L

2010. jún. 29. 22:57
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi, most, hogy tisztára mostátok az agyamat, elhatároztam: ENNEK VÉGE!

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok!

2010. jún. 29. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele. Valószínűleg pedofil :S:S
2010. jún. 29. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan vészes.

Mármint így első olvasásra lehet annak tűnhet.

De velem is hasonló a helyzet.

Fiatal vagyok,mindig is az idősebb fiúkra buktam..Érettebb is vagyok a koromnál,másként viselkedek..Engem vhogy nem fog meg a 16-17éves korosztály.

Aláírom hogy 21évesen elég valószínű hogy vágyik a szexre,te pedig 13évesen még nem.De szerintem ez első találkozás után úgy is kiderül.Ha nem olyan,miért ne találkozhatnátok többször?

Meg leírtad hogy te barátként tekintesz rá.Akkor nem kell egyből a szexre gondolni,mert én sem szexelek a barátaimmal.

Szóval szerintem találkozz vele,és kiderül.Ha olyan,hagyd!

Egyébként meg 21évesen ő sem lehet olyan hű de érett.Félreértés ne essék,nem bántásból,de tényleg nem olyan normális dolog hogy ilyen fiatal lányokkal kezd.

Hajrá (:

2010. jún. 29. 23:01
 9/11 A kérdező kommentje:

Na, mindenhol letiltottam.

Elegem volt már. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy felnyitottátok a szemem.

2010. jún. 29. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:

=) azért jo hogy letiltotad, sajnos sokan vanak ugy hogy nem hisznek az idösebbeknek és aztmondják dehogy nemigaz a fiu nem hazudik nekik, utána meg amikor oda kerülnek csak nézhetnek ...:D sztem is pedofil volt, sajnos egyre több az ien manapság =( herén kel öket rugni xD

16L

2010. júl. 6. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!