Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Megismerkedtem az...

Mit tegyek? Megismerkedtem az interneten egy sráccal, de az utóbbi időben azt vetten észre hogy ha én írok neki akkor beszélünk, ő nekem nem szokott írni pedig fent szokott lenni.

Figyelt kérdés
véleményt kérek. nem akarok "felesleges köröket futni". Arra gondoltam h ezt megmondom neki és hogy ha komolyan gondolja akkor remélem változtatni fog rajta.

2013. aug. 30. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ezen mégis mit szeretnél megbeszélni vele?
2013. aug. 30. 21:31
 12/15 A kérdező kommentje:
azt hogy csak azért nem ír mert félénk? mert am kicsit az, VAGY ő ezt nem gondolja komolyan
2013. aug. 30. 21:33
 13/15 megmondo007 ***** válasza:
Beszéld meg vele,jobb mint ha arra várnál hogy hátha...
2013. aug. 30. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha interneten ismerted meg, akkor valószínűleg az várja, hogy kezdeményezz, mivel te indítottad, és neki így kényelmes. Ha élőben is volt kontakt, az már más, lehet, hogy nem jössz be neki annyira, de azért nem bánja, ha beszélgettek.
2013. aug. 30. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha egy hétnél többet chatelsz valakivel és nem taliztok akkor nem is fogtok! utálom az olyanokat akik azt mondjak hogy korai a tali! nem seggbe ku.ni akarom csak személyesen megismerni
2013. aug. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!