Lehetséges interneten keresztül bele szeretni valakibe? Mit tegyek?
Azt ask.fm oldalon találtam rá! Persze neme ezek között a tucat pontozós,lájkolós hülye gyerekek között! Mert van egy réteg ott akik nagyon intelligensek értelmes kérdéseket és hosszú kiterjedő válaszokat adnak!Ezt csak leírtam,hogy lássuk komolyan érdekel! Szóval ott találtam rá,kb 2ezer válaszát olvastam el és néztem a videóit kérdeztem tőle én is párat próbáltam hasonlóan okos kérdéseket feltenni.Tudni kell,hogy hajlamos vagyok a plátói szerelemre,de ő talán elérhető lenne számomra,viszont annyi,de annyi hölgyel kommunikál az oldalon és jóban van velük,hogy én hozzájuk képest sehol sem vagyok,pedig némelyiknél talán jobban is nézek ki,de ez nyilván őt nem érdekli és nem lényeges.Fiatalabb is vagyok nála pár évvel.Facebookon be lehet jelölni,ezt már többször is hangoztatta,de én nem merném még bejelölni,és nem az a fajta ember aki könnyen párkapcsolatot teremt.Szóval eleve nem tudom mit írhatnék neki,egy szerelmi vallomást biztos nem venne komolyan,hogy közeledjek felé? Vagy hagyjam inkább?
Előre köszönöm a válaszokat és hogy elolvastátok! :)
Próbáld meg,annyit megér! :)
Láttam már ilyet,bár a másik oldalról és hidd el,hogy valahol örül neki az ember,hogy van akinek annyira szimpatikus,hogy mer is kezdeményezni.
Kipróbálhatod, de ne feledd, hogy az igazi ismerkedés csak a találkozással kezdődik!
Addig ne legyenek nagy reményeid.
hát sokszor egy percnek a töredéke is elég ahoz hogy valakibe valami különlegeset lásson az ember.. de ezt igy ask.fm formájában nehéz elképzelni..
Képtelen az ember beleszerteni egy olyasvalakibe,akinek nem érezte a jelenlétét,a lényét.. a közelségét.
Letezik ilyen. Akibe most szerelmes gayok párszor latam valóságban aztán askon kérdeztem párat, es mondta irjak neki Facebookon. Azota minden este tobb órán at beszelunk, es idővel beleszeretem. Most tervezem, hogy egy találkozót felvessek.
szoval jelöld be ha ismert kezdjeteks el beszélgetni as kialakul majd az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!