Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakibe interneten keresztül? Vagy ez mindig csak megjátszás?
Nem én zúgtam bele valakibe, nekem vallottak szerelmet.
Nekem kamugyanús a dolog, mások szerint (akiket kérdeztem) ezzel nem szoktak viccelni.
Én vagyok a lány
Én már semmin nem lepődök meg.
Lehet 50 év múlva webkamerán fog a nép házasságot kötni is.
Régen nekem is volt egy csomó ilyen,aki szerelmet vallott.
Ezzel a névvel még nem.
Szerintem ez azért nem az igazi nagybetűs szerelem.
Szerintem simán leheséges. Bele lehet szeretni valakibe inerneten keresztül, ilyenkor a személyisége fogja meg az embert.
Hány évesek vagytok? Neked bejön?
Én 19 a srác 24.
Webcamon keresztül vallotta be.
Esélytelen a dolog, mivel külföldi, és nekem párom van.
Mikor bevallotta, már rég tudott róla, szóval én nem álltattam hamis reményekkel, vagy hasonló.
Én olyanról is hallottam,hogy valakik leveleztek és úgy szerettek egymásba és utána össze is házasodtak.
Szerintem,ha érzésekről van szó,akkor felesleges racionálisan vizsgálni a dolgokat,mert az érzések és a józan ész néha ellent mondanak egymásnak.
És mikor megismerted, akkor már volt párod?
Mert ha nem lehet elôtte szeretett beléd.
A kötődés két ember között igen, létrejöhet úgy is. Bár tény, hogy sok a kamu.
De nekünk például bejött. Azóta is együtt vagyok barátnőmmel (természetesen a való életben is).
Igen, már volt. Ezt már a kezdetekkor is tisztáztuk.
Nem tudom eldönteni, tényleg érez valamit, vagy csak hülyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!