Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért vagytok ennyire álszentek az interneten keringő margitszigetes csávóval kapcsolatban?
Írjátok hogy mennyire romantikus, meg aranyos de ha titeket akarna befűzni akkor jó bunkón elkergetnétek, max barát-zónába férne bele.
Kedves, aranyosnak tűnik. De egyáltalán nem az esetem. Mármint úgy értem, hogy a kép alapján nem vonz szexuálisan, nem tudom elképzelni, hogy pl megcsókol. Nem vagyunk egyformák. Valószínű nálam friendzone lenne a srác. Ettől még szimpatikus, hogy ezt így ország-világ előtt vállalja, remélem összejön neki! :)
23L
Na ennyit a nők "jelezgetésről"! Áááá nem lehet azt félreérteni. Aztán a fiúk a "töketlenek" meg "férfiatlanok", hogy nem mennek oda.
Picit berágtam ezen a képsoron, majd megnyugszom. A kékpólós srácnál a pont. Tőlem 100% kap.
Szerintem elég hülye ismerkedési mód ez, mellékesen tutira kamu, de akkor is. Ha velem valamikor valaki így akart volna ismerkedni, egyrészt valószínűleg legyezgette volna kicsit a hiúságomat, másrészt égtem volna mint a rongy, hogy így kiteszi ezt a netre, harmadrészt az is lehet, hogy még csak nem is emlékeztem volna rá és dunsztom nem lett volna, hogy engem keres. Egy biztos: nem jött volna be az ilyesmi.
Ráadásul ha én ennyire beleszeretek valakibe első látásra és ott van az orrom előtt, akkor odamegyek hozzá megismerkedni. Az nem játszik, hogy ehhez biztos félénk volt a srác, mert ha valaki félénk, nem rakja ki a fejét egy ilyen szöveggel ország-világ elé. Szóval úgy hülyeség az egész, ahogy van. De poénnak azért jó. :)
Mert ez a valóság, nem általánosítok, vannak persze kivételek. Gyk-n is a válaszok nagyrészt etikusak (nem számít a külső) és aligha közelíti meg a napi gyakorlatot.
Srácnak nagy riszpekt, remélem megtalálja akit keres.
Szerintem úgyse találja meg :D
Amúgy többféle verzió van, nem hiszem hogy 3-an barátok. Másrészt ez a csávó már sok napja kering a facebookon, de a csajos közös két nemrég jött ki.
"másrészt égtem volna mint a rongy, hogy így kiteszi ezt a netre"
jah mert mindenki tudja hogy 05. 13-án 18:30-kor a margitszigeten te voltál az a szőke lány...magát vállalta fel nem téged (ha tegyük fel igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!