Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért vagytok ennyire álszentek az interneten keringő margitszigetes csávóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

Írjátok hogy mennyire romantikus, meg aranyos de ha titeket akarna befűzni akkor jó bunkón elkergetnétek, max barát-zónába férne bele.

2013. máj. 9. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na mi van józsika, nem tetszett a kritika?
2013. máj. 9. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:

13:15 Nem az lett volna kellemetlen, hogy felismernének esetleg, mert biztos nem, hanem maga ez a nagy nyilvánosság előtti ismerkedési mód nekem nem szimpatikus, jó, biztos praktikus, mert így több esélye van, hogy megtalálja, meg valakinek lehet, romantikus is, nekem nem. Ha akkor ott helyben odajön, meghív egy üdítőre, vagy csak beszélget velem, más. De így már nekem nem tetszik.

De ez csak egy vélemény, nem én vagyok a szőke lány, meg már lány sem vagyok, úgyhogy sokat nem számít. :)

2013. máj. 9. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne, én megkeresném a srácot és randiznék vele, szerintem ez nagyon édes.

Amúgy a srác észrevette a "jelet", hogy a lány mosolyog rá, csak a csaj épp felszállt a buszra és nem volt ideje leszólítani.

A csaj viszont foglalkoztat, tegnap este is volt egy ilyen kérdés. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43252.. Kíváncsi lennék én is, hogy ez az a lány-e. A harmadik fotó szerintem egyértelműen kamu, és az tényleg jó poén. De a lány akár komolyan gondolta, akár viccnek szánta, gáz.

2013. máj. 9. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:

A csajos képet Tibi atya tette ki, és tuti kamu. Parodizálni akarta a dolgot, de nem jött össze neki, mert most már őt csesztetik.

Egyébként cukinak cuki a srác, de ha jobban belegondolunk, annyira nem is jó ötlet. Lehet, hogy a lánynak már van barátja, esetleg csak kedvességből mosolygott, nem azért, mert tetszik neki a fiú. Ha pedig tényleg így van, akkor irtózatosan kellemetlen tud lenni egy ilyen. Látja, mit tesz érte a pasi, és nem tudja viszonozni az érzéseit - ez nagyon kellemetlen. :(

Egyébként én a lassú kezdetet szeretem, és ez nekem már túlságosan is "csapjunk a lecsóba."

17/L

2013. máj. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!